ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κέρδισε η Δόξα τον Εργοτέλη και έβαλε φωτιά στην κορυφή !


Πολύ σημαντική νίκη που διέκοψε το σερί του Εργοτέλη πέτυχε η Δόξα Δράμας εντός έδρας, παίρνοντας το τρίποντο με 1-0 χάρις σε γκολ του Μενσά, που στο 45ο λεπτό μετά από σοβαρό λάθος του Πέιου έγινε αποδέκτης της μπάλα και με ένα ξερό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής νίκησε τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, Κατσιμήτρο για να κάνει το 1-0.

Αυτή ήταν η 2η νίκη που κάνει η Δόξα Δράμας σε ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφού υπενθυμίζουμε ότι είχε καταφέρει να κερδίσει την προηγούμενη εβδομάδα και τον Ιωνικό!

Με αυτό το ματς, ο Εργοτέλης παραμένει στην πρώτη θέση της Superleague 2 με 19 βαθμούς και η Δόξα Δράμας ανέβηκε στην 9η θέση με 11βαθμούς.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Μαυριάς, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Αγιώτης (18′ λ.τ Κουκόλης), Χάμοντ, Μενσά (84′ ΄λ.τ Φυτόπουλος), Αγγελόπουλος (84′ Πινδώνης), Βάντερσον (64′ Μπελεβώνης), Μπαράνκο (84′ Σαμπανίδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Νεράλ (63′ Κατσούρρι), Σερβιλάκης (85′ Μποτέ), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (63′ Κωστανάσιος), Μανουσάκης, Κοκκίνης (46′ Μπουρσέλης), Πατρινός (46′ Κόνραντ).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code