ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ντέρμπι ''αιωνίων'' με τσουχτερό κρύο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 


14 Φλεβάρη, ημέρα των ερωτευμένων... αλλά και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Απόστολος Νικολαΐδης, στο ''αιώνιο'' ντέρμπι, στις 19:30 και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι Μάντεν. 

Η αντιπαλότητα των 2 ομάδων κρατάει χρόνια, αλλά σαφώς δε έχει την ίδια αίγλη, παρόλα αυτά και οι 2 θέλουν να κερδίζουν για τους δικούς τους λόγους και κυρίως ο Παναθηναϊκός έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον, στη μάχη της δεύτερης θέσης. 

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός, προέρχεται από μια καλή εμφάνιση με τον Ατρόμητο και νίκη με 2-3 στο Περιστέρι όπου τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα Νιάσε, Σανακαρέ και Ενγκμπακοτό. Μεσοβδόμαδα η ομάδα του Μπόλονι αντιμετώπιζε και τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ομόνυμη πόλη, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά το παιχνίδι δεν έγινε λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει κάποιο καινούριο πρόβλημα, δεν υπολογίζονται οι Μπεκ, Σαβιέρ, Μπουζούκης και ο Κουρμπέλης. Επίσης ο τερματοφύλακας Διούδης είχε πρόβλημα με την μέση του οποίο όμως ξεπέρασε και υπολογίζεται κανονικά. Από εκεί και πέρα οι ''Πράσινοι'' θα κοιτάξουν να πάρουν ότι μπορούν από το μεγάλο ντέρμπι 

Ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός από την άλλη μεριά διανύει επίσης καλή περίοδο, καθώς συνέχισε το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα με την εύκολη νίκη επί του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκης με 3-0 και έχει ξεφύγει στη μάχη για τον τίτλο. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε το καθήκον της και στην μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τον Άρη για το Κύπελλο και πήρε την νίκη με 2-1. Επίσης ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι για τι Γιουρόπα Λιγκ, με αντίπαλο την Αϊντχόφεν. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει σίγουρα στον Μπρούμα ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι. Επίσης στους ''Ερυθρόλευκους'', προέκυψε και ένα πρόβλημα με τον Εμβιλά να τραυματίζεται στην χθεσινή προπόνηση και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση, με το βλέμμα να είναι στραμμένο στο ματς με την Αϊντχόφεν. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και με βάση αυτό πάει στο ντέρμπι στη Λεωφόρο. 

Στο κομμάτι της βαθμολογίας Παναθηναϊκός είναι στην 5η θέση με 38 βαθμούς, ενώ από την άλλη Ολυμπιακός βρίσκεται στην 1η θέση με 57 βαθμούς, έχοντας μια διαφορά από τον δεύτερο Άρη 15 βαθμών. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός είχε πάρει την νίκη από τον αξιόμαχο Παναθηναϊκό, με 1-0. 

Παναθηναϊκός αποστολή:  Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Ολυμπιακός αποοστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code