Και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ο Κένι Λαλά με τον Γάλλο δεξις μπακ να ανακοινώνετε και επίσημα και να ολοκληρώνεται το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδος.
Ο Λαλά υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 χρόνων και σύμφωνα με πληροφορίες, στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο. Οι απολαβές του ξεκινούν από τις 700.000 € και ανεβαίνουν κλιμακωτά, ενώ υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κένι Λαλά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.
Ο Γάλλος άσος γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1991 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 29χρονος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Paris FC και το καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στη Valenciennes για τέσσερα χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Lens, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρόνια, πριν υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 στη Strasbourg. Με τους Racers αγωνίστηκε σε 131 παιχνίδια, πανηγυρίζοντας μαζί τους την κατάκτηση του γαλλικού Λιγκ Καπ (Coupe de la Ligue) το 2019.
Τη φετινή σεζόν ο Κένι Λαλά έχει αγωνιστεί 21 φορές με τη Strasbourg, σκοράροντας παράλληλα τρεις φορές».
Oh... Lala is HERE! 🔴⚪ #Olympiacos #Transfer #Welcome #KennyLala #WelcomeKenny #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/9ZrtXUUDxO
— Olympiacos FC (45🏆) (@olympiacosfc) February 1, 2021
0 Σχόλια