ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προς Δανία το Γκλάντμπαχ- Σίτι

 Οι απαγορεύσεις λόγω Κορονοιού, καλά κρατούν καθώς η Γερμανία έχει κλείσει τα σύνορα με την Μεγάλη Βρετανία λόγω των μεταλλάξεων του ιού και αυτό, επηρεάζει και το παιχνίδι Γκλάντμπαχ- Μάντσεστερ Σίτι για τους 16 του Champions League.

Να θυμίσουμε ότι το Λειψία- Λίβερπουλ οδεύει προς άλλη Χώρα, σε ανάλογη μοίρα αναμένεται να βρεθεί και ο αγώνας της Γκλάντμπαχ με τη Μάντσεστερ Σίτι, που είναι προγραμματισμένη για τις 24 Φεβρουαρίου.

Αν και προς το παρόν η ταξιδιωτική οδηγία της γερμανικής κυβέρνησης έχει ισχύ ως τις 17/2, όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στην παράτασή της, κάτι που αν συμβεί, καθιστά αδύνατη τη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα στο Μενχενγκλάντμπαχ. Η Μπορούσια φαίνεται πως ήδη προετοιμάζεται για το πολύ πιθανό αυτό ενδεχόμενο και, σύμφωνα με την εφημερίδα της Κοπεγχάγης "BT", ο γερμανικός σύλλογος έχει ήδη προσεγγίσει τη Μίντιλαντ, διερευνώντας τη δυνατότητα να γίνει το ματς στο γήπεδο του Χέρνινγκ.

Την είδηση επιβεβαιώνει και ο υπεύθυνος πολιτισμού του τοπικού Δήμου, Σόρεν Γιούουλ Μπάουνσγκααρντ, ο οποίος ξεκαθαρίζει πάντως ότι ενδεχόμενη συμφωνία θα πρέπει να εγκριθεί και από την κυβέρνηση της Δανίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code