ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φουντούλης: «Βαριά κληρονομιά να εκπροσωπείς το ελληνικό πόλο »


Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο Προολυμπιακό της Ολλανδίας αναφέρθηκε ο Γιάννης Φουντούλης, στις δηλώσεις του μετά την επιστροφή της ομάδας από το Ρότερνταμ , αλλά και τις δυνατότητες διάκρισης της Εθνικής ομάδας πόλο στους Ολυμπιακούς αγώνες.

«Επιστρέψαμε στην Αθήνα έχοντας υλοποιήσει το μεγάλο στόχο. Είμαστε ξανά στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη», ανέφερε αρχικά ενώ για τους στόχους που υπάρχουν για τη σπουδαία διοργάνωση που ακολουθεί, είπε: «Μέχρι το Τόκιο υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Μεσολαβούν οι αγώνες στα πρωταθλήματα για όλους εμάς τους διεθνείς αλλά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας βρίσκεται η Ολυμπιάδα. Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει πολλές ικανότητες, αλλά θα πάμε με ταπεινότητα και με πίστη στις δυνατότητες μας για να φθάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Για τις δυσκολίες του προολυμπιακού, ανέφερε: «Ήταν το πλέον δύσκολο προολυμπιακό τουρνουά αυτό του Ρότερνταμ. Οι θέσεις της πρόκρισης ήταν λιγότερες σε σχέση με προηγούμενα Προολυμπιακά, ενώ μεγάλη ήταν η ευθύνη της αποφυγής κρουσμάτων κορονοϊού, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τεράστια προβλήματα στην συνοχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Το άγχος των διαδοχικών τεστ ήταν πολύ μεγάλο, ενώ μας έχει αφήσει κατάλοιπα το γεγονός ότι στερηθήκαμε τους δικούς μας ανθρώπους. Όλα λειτούργησαν πολύ σωστά και ακολουθώντας όλες τις οδηγίες δεν είχαμε προβλήματα»

Όσο για το πού αφιερώνει την πρόκριση, είπε: «Αφιερώνω την πρόκριση στην οικογένεια μου, στους συμπαίκτες μου, στην ΚΟΕ και στους προπονητές μας. Να μην παραλείψω να αφιερώσω την πρόκριση και σε όλους τους Έλληνες που γεύτηκαν την χαρά της πρόκρισης μαζί μας. Είναι βαριά η κληρονομιά να εκπροσωπείς το ελληνικό πόλο και γι αυτό έπρεπε να υπερβάλουμε τους εαυτούς μας για να φτάσουμε στην πρόκριση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code