ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αναβλήθηκε η απολογία της ΑΕΛ

 


 Επ' αόριστον, σίγουρα όχι πριν από τις 23/2, αναβλήθηκε η απολογία της ΑΕΛ για τον αγώνα με τη Λαμία που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του θέματος με τα δελτία.

Οι "βυσσινί" έχουν κληθεί σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League και κινδυνεύουν με απώλεια του αγώνα στα χαρτιά και πρόστιμο 8.000 - 40.000 ευρώ

Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί το πρωί της Παρασκευής 12/2 στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League.

Ο δικηγόρος της ΑΕΛ όμως, Κώστας Συνοδινός, ζήτησε και πήρε αναβολή αφενός γιατί ο Αλέξης Κούγιας είχε ποινικό  δικαστήριο στην Εύβοια και δήλωσε κώλυμα και αφετέρου (το κυριότερο) γιατί οι "βυσσινί" έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά την απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιστών για ανάκληση των 10 δελτίων της ομάδας, "εξαιτίας" της οποίας δεν έγινε ο αγώνας.

Η υπόθεση θα δικαστεί στις 23/2 και όπως είπε ο αθλητικός δικαστής, Χριστόφορος Μάρκου... "επιδρά ουσιωδώς στην υπόθεση. Είμαι υποχρεωμένος να περιμένω την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Αναβάλω επ' αόριστον την υπόθεση". 

Η ΑΕΛ δηλαδή, έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας να κηρυχθεί άκυρη η απόφαση που είχε ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα και αν δικαιωθεί, θα επικαλεστεί την απόφαση ενώπιον του αθλητικού ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code