ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μουρίνιο: ''Ευχαριστώ τον Θεό που δεν είμαι ο προπονητής που ήμουν''


Ο προπονητής της Τότεναμ Ζοσέ Μουρίνο, στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου, για την αναμέτρηση με την Βόλσφσπεργκερ, μίλησε και έκανε την αυτοκριτική του. 

Η Τότεναμ πάει στην ρεβάνς με ''αέρα'' φαβορί για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League, καθώς είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα με σκορ 1-4, στη Βουδαπέστη. 

Ο άλλοτε ''Special One'' και πλέον ''Expirienced One'', όπως ο ίδιος κατά καιρούς έχει αποκαλέσει τον εαυτό του, είπε μεταξύ άλλων πως ευχαριστεί τον Θεό που εξελίχτηκε και δεν παρέμεινε ο ίδιος προπονητικά. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: ''Ευχαριστώ το Θεό που δεν είμαι ο προπονητής που ήμουν. Όλοι μας εξελισσόμαστε. Μερικές φορές είχα πρόβλημα όχι όσον αφορά στα αποτελέσματα - δεν είχα πολύ άσχημα αποτελέσματα - αλλά κάθε μέρα στη ρουτίνα που αντιδρούσα πιο συναισθηματικά.

Αντί να με βοηθήσω, δημιουργούσα περισσότερα προβλήματα. Θέλω να μάθω εάν υπάρχει ένας προπονητής με λιακάδα πάντα και ποτέ συννεφιές. Ίσως ο προπονητής κάποιας ομάδας που κυριαρχεί πάντα σε ένα πρωτάθλημα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code