ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επέστρεψε στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Τσάβι Ρόκα



Δεν έμεινε πολύ καιρό χωρίς δουλειά ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, αφού συμφώνησε με την ΑΕΚ Λάρνακας για την επιστροφή του στην ομάδα που ανέδειξε με την δουλεία και τις επιλογές του, έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα κατά την διάρκεια της προηγούμενης θητείας του.


Μπορεί η θητεία του στους Πρασίνους να ήταν σύντομη, και να πλήρωσε την επιλογή Πογιάτος αλλά και τους παίχτες που έφερε αλλά ο Τσάβι Ρόκα δεν έμεινε για πολύ καιρό χωρίς ομάδα, αφού η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε πριν λίγο και επίσημα την επιστροφή του στον Κυπριακό σύλλογο όπου έκανε αναμφισβήτητα την καλύτερη του δουλειά, καταφέρνοντας να την οδηγήσει σε 1 πρωτάθλημα κατά την θητεία του εκεί σαν τεχνικός διευθυντής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυπριακού συλλόγου:


H Aθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Xavi Roca, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ομάδα μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Xavi Roca επιστρέφει στην οικογένεια της ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια, για την δεύτερη του θητεία. Είχε προηγηθεί η επιτυχημένη τετραετής του παρουσία, κατά την διάρκεια της οποίας η ομάδα μας τερμάτισε τρεις φορές στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και πάλι και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στην δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του Xavi Roca, που θα πραγματοποιηθεί με την κάθοδο του στην Κύπρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code