ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Λαμία: Για την δεύτερη θέση ο δικέφαλος, να πάρει κάτι θετικό η Λαμία

 


Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, στο στάδιο της Τούμπας, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Κουτσιάφτης. 

Όσον αφορά τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ, έχει βρει τα πατήματά του και παίρνει θετικά αποτελέσματα, στο πρωτάθλημα πέρασε ένα εύκολο απόγευμα, πάλι στην έδρα του την προηγούμενη αγωνιστική εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα και κέρδισε με 2-0. Είχε μεσολαβήσει και το ματς Κυπέλλου, με αντίπαλο την Λαμία, στο οποίο πήρε εμφατική νίκη με 5-2 και έχει πλέον τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση. Στο κομμάτι των απουσιών, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει στο τραυματία Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, αλλά και στους τιμωρημένους Ίνγκασον και τον αρχηγό, Αντρέ Βιεϊρίνια και η γνωστή τον τελευταίο καιρό απουσία του Ενέι Μίχαι, ο οποίος συνέχισε την αποθεραπεία του. Από την άλλη μεριά για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο νεοαποκτηθέντας Μπάμπα Ραχμάν, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να αγωνιστεί στα αριστερό άκρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα όπως έκανε και στο Κύπελλο. 

Η φιλουξενούμενη Λαμία, παλεύει πολύ σκληρά λίγο πριν την έναρξη των Play-out και έχει ξεφύγει από την τελευταία θέση. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Γρηγορίου πήρε τεράστια νίκη στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας με 0-1. Ενώ είχε πάρει και τον βαθμό από την λευκή ισοπαλία με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα από την Φθιώτιδα έχει πολλές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα δεν υπολογίζονται οι, Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς, Καραμάνος και Αραμπούλι. Επίσης εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Λάζαρ Ρόμανιτς, ο οποίος θα χάσει και το ματς με την ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ εκτός για ακόμη μία φορά είναι και ο Ταϊρόν.Εκτός και ο Θοδωρής Βασιλακάκης, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο Κύπελλο.

Στο κομμάτι της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 4η θέση έχοντας 43 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Λαμία βρίσκεται στην 12η θέση με 15 βαθμούς. Στο ματς του πρώτου γύρου η δικέφαλος του Βορρά είχε νικήσει με 0-2.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Νινούα, Καγκάβα, Μουργκ, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Η Αποστόλη ΠΑΣ Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Προβυδάκης, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σταμούλης, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μαργαρίτης, Μπιάρνασον, Χατζηστραβός, Βλάχος, Μπουλούλης, Γκαζαριάν, Πίτι, Βλαχομήτρος, Νικολόπουλος, Κωστίκα και Μπα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code