ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο καταλυτικός ρόλος του Καντέρ στην μεταγραφή του Χεζόνια στον Παναθηναϊκό

 


Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα μεγάλο «μπαμ» την Δευτέρα (22/02), ανακοινώνοντας την απόκτηση του Mario Hezonja.

Ένας παίκτης, ο οποίος ανά διαστήματα έδειχνε την εκτίμησή του και την αγάπη που είχε στο «τριφύλλι», και ας μην είχε αγωνιστεί ποτέ σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Κροάτης forward παρακολουθούσε τα δρώμενα από μακριά, λάτρευε την ατμόσφαιρα που έβλεπε στο ΟΑΚΑ και είχε εκφράσει την επιθυμία κάποια στιγμή να φορέσει την φανέλα της ομάδας, αφού κι οι οπαδοί του έδειχναν την ίδια αγάπη.

Αυτή η «κάποια στιγμή» έφτασε, αφού κι ο ίδιος δεν έβρισκε το ρόλο που ήθελε πια στο ΝΒΑ, και μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καταλυτικό ρόλο είχε στην μεταγραφή του ένας άλλος ΝΒΑer, ο Enes Kanter (του οποίου ο αδερφός Kerem, αγωνίζεται στον Κολοσσό Ρόδου).

Ο Τούρκος center, ερωτηθεί πριν από δύο μήνες για το αν έχει σκεφτεί ποτέ να αγωνιστεί στην Ελλάδα, είχε δηλώσει στην κάμερα του ΟΡΕΝ TV ότι «ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ τους, θα διάλεγα να πάω στον Παναθηναϊκό, για κάποιο λόγο, δεν ξέρω ποιον – αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Στην Τουρκία, όταν ήμουν παιδί, ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες που έβλεπα και έχουν παίξει “θρύλοι” του ΝΒΑ εκεί, όπως ο Dominique Wilkins. Ελπίζω, βέβαια, να παίξω ακόμα για αρκετό καιρό στο ΝΒΑ, αλλά οταν τελειώσω, η Ελλάδα θα είναι σίγουρα μια από τις επιλογές μου για να συνεχίσω την καριέρα μου».

Και αφού δεν μπόρεσε ο ίδιος, συμβούλευσε τον φίλο του να φορέσει τα πράσινα κι έδειξε και την αγάπη του στον Παναθηναϊκό, για ακόμα μια φορά, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του φίλου του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code