Με την τελευταία προπόνηση να ολοκληρώνεται πριν από λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία του δικεφάλου του Βορρά για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Γκαρσία ανακοίνωσε και την αποστολή της ομάδας.
Στη προπόνηση πήρε μέρος ο Νινούα που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή. Εκτός έμειναν και οι Ντάγκλας Αουγκούστο, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Μπαμπά Ραχμάν και Μπράντονιτς. Επίσης για έναν ακόμα αγώνα εκτός θα μείνει ο Τσόλακ, αλλά και ο Μιχάι που συνεχίζει την αποθεραπεία του. Μιχαηλίδης, Κούτσιας, Βράκας και Ζαμπά, δεν μπήκαν στην αποστολή.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
"Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναμέτρηση είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης. Αρχικά με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας. Στο φινάλε έγινε δουλειά στις στατικές φάσεις".
Η αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρας, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Κωνσταντέλιας, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.
0 Σχόλια