ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Χιμένεθ: « Ο Θεός ήταν δίκαιος »


 Ο προπονητής της ΑΕΚ χαρακτήρισε «θεϊκή δικαιοσύνη»  τη νίκη της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς;

«Είναι το καλύτερο πρώτο ημίχρονο που κάναμε, αλλά συνεχίζουμε να χάνουμε ποδοσφαιριστές. Είμαστε στο 0-2 με ξεκάθαρες φάσεις να σκοράρουμε, τραυματίζεται ο Μπακάκης και άλλος ένας και έρχεται μετά η έλλειψη συνεννόησης στην άμυνα. Πρέπει να επανέλθουν κάποιοι αμυντικοί και στον άξονα».

Αν ο τραυματισμός του Μπακάκη έφερε το μπλακ άουτ;

«Είναι λογικό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να βαραίνουν τα πόδια των παικτών. Απουσιάζουν και κάποιοι παίκτες που θα μπορούσαν να φέρουν ηρεμία. Αυτό τον έλεγχο τον είχε ο Σιμόες, αλλά και αυτός δεν είναι στο 100%. Εχουμε παίκτες που χρειάζονται να προσαρμοστούν και τα ματς είναι συνεχόμενα. Ειμαι περήφανος για την ομάδα μου κυρίως για το πρώτο ημίχρονο και το νούμερο των φάσεων που κάναμε».

Για το πέναλτι στο 96’;

«Δεν εχω δει το πέναλτι. Δεν μπορούν οι παίκτες όμως να βάζουν τα χέρια στις… τσέπες. Ο Θεός ήταν δίκαιος με την ομάδα που ήθελε να κερδίσει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement