ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δύο στις δύο νίκες και πρόκριση στους ''8'' για τον ΠΑΟΚ


H ΑΕΛ υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς προπονητικού χαρακτήρα, αφού η πρόκριση είχε ήδη κριθεί από το προηγούμενο παιχνίδι, ενώ σήμερα ο ''Δικέφαλος του Βορρά'' επικράτησε με το σκορ να λήγει στο 1-2 .

 Α' ημίχρονο:

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, που προσπάθησαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, χωρίς κάποια ιδιαίτερα σημαντική φάση έως το 15'.  Όμως στο 16' ήρθε το γκολ και το 0-1  για τον ΠΑΟΚ, μετά το εξαιρετικό ένα δύο που έπαιξε ο Μούργκ με τον Τσιγγάρα και ο τελευταίος σκόραρε. Στο 29' έφτασε η στιγμή για να σκοράρει και ο Κρμέντσικ που μετά την εκτέλεση κόρνερ του Νινούα πήρε την κεφαλιά κάνοντας το 0-2. Αυτό ήταν το 4ο γκολ του με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Η ΑΕΛ κατάφερε να κάνει το 1-2 στο 39' με το κόρνερ του Γιακιμόφσκι να καταλήγει στον Περέιρα που έβαλε αυτογκόλ.  Από εκεί και έπειτα δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο, με τον ΠΑΟΚ απλά να κυριαρχεί στην κατοχή.

Β' ημίχρονο:

Με πολύ όρεξη ξεκίνησε στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, στο οποίο πίεσε και έγινε απειλητικός με το σουτ του Λάμπρου που βρήκε το δοκάρι. Η κυριαρχία του Δικεφάλου δεν σταμάτησε, με τους φιλοξενούμενους να αστοχούν στις προσπάθειες του Λάμπρου στο 62' και του Κούτσια στο 65'. Στο 63' έγινε αλλαγή ο Ουάρντα και μπήκε ο Καγκάβα πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του. Ακόμη μια απειλητική στιγμή ήρθε ξανά από τον Κούτσια στο 75' χωρίς όμως επιτυχία. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, απειλεί ξανά στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο Καγκάβα έχασε την πρώτη του φάση στο ματς. Η τελευταία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ και στο ματς ήταν ξανά του Κούτσια στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ενδεκάδες

ΑΕΛ: Νάγκι, Γκράουρ, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι, Μπεν Χατίρα, Πινακάς, Ηλιάδης, Καρανίκας, Τρούγιτς, Μουκάντζο

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Περέιρα, Λύρατζης, Νινούα, Τσιγγάρας, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου και Κρμέντσικ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code