ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: (2-3) Νίκη με γκολ Σανκαρέ στο τέλος, για τετράδα οι ''Πράσινοι''


 Ο Ατρόμητος αναμετρήθηκε με τον Παναθηναϊκό στο στάδιο του Περιστερίου στις 19:30, διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σιδηρόπουλος. 

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σημαντικό και για τις 2 ομάδες, καθώς ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με καινούριο προπονητή, τον κ. Σάββα Παντελίδη, ενώ ο Παναθηναϊκός, ήθελε τη νίκη πάση θυσία στη μάχη για τις Ευρωπαϊκές θέσεις, καθώς ακολουθούν μεγάλα ντέρμπι για τη Super League.

Πολύ σημαντική νίκη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πήρε τους 3 βαθμούς με τον Σανακρέ, να σκοράρει στο ντεμπούτο του, λίγα λεπτά πριν το τέλος. Έτσι έφτασε στους 38 βαθμούς και παρέμεινε στην 5η θέση, ενώ από την άλλη ο Ατρόμητος, παρέμεινε στην 7η θέση και τους 25 βαθμούς. Η ομάδα δεν του Παντελίδη δεν κατάφερε να πάρει κάτι, παρά το ότι ισοφάρισε 2 φορές το παιχνίδι. 

1ο ημίχρονο: Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που βρέθηκε πρώτος στη σέντρα του παιχνιδιού. Χωρίς κάποια ιδιαίτερα καλή στιγμή τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τις 2 ομάδες να πιέζουν ψηλά, με έντονο ρυθμό.  Ο Παναθηναϊκός κινούνταν κυρίως από την δεξιά πλευρά, με τον Μολό να ανεβαίνει αρκετές φορές για να βοηθήσει επιθετικά. Ο Παναθηναϊκός, άνοιξε το σκορ, μετά από 10 λεπτά παιχνιδιού, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάνη, ο Βέλεθ πήρε την κεφαλιά και έκανε το 0-1. Ο Ατρόμητος απείλησε και εκείνος με την σειρά του στο 13 με μια συρτή μπαλιά του Αγκάγιεφ, αλλά η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε πλάγιο. Από το 0-1 και μετά ο Ατρόμητος, ανέβασε την απόδοση του για να προσπαθήσει να ισοφαρίσει. Ο Ατρόμητος προχώρησε και σε μία αναγκαστική αλλαγή, βγήκε ο τραυματίας Τομάσεβιτς και την θέση του πήρε ο Νάτσος, στο 22ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια καλή στιγμή στο 24 με γύρισμα του Χατζηγιοβάνη, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ, από το οποίο δεν απειλήθηκε ο Ατρόμητος. Ο Αγκάγιεφ σούταρε το επόμενο λεπτό, αλλά μπλόκαρε ο Διούδης, εύκολα. Ο Ατρόμητος έκανε μια καλή στιγμή με τον Νάτσο να κάνει σουτ, αλλά ο Διούδης έδιωξε σε κόρνερ και παρέμεινε το 0-1, στο 30ο λεπτό. Οι Πράσινοι έκανα και εκείνοι με την σειρά τους μία αναγκαστική αλλαγή, με τον Σένκεφελντ να αποχωρεί τραυματίας μετά από μία σύγκρουση με τον Σόλομον, την θέση του πήρε ο Νιάς, που έκανε ντεμπούτο, στο 35. Ο Μουνίθ απείλησε για τους γηπεδούχους με ένα φάουλ, στο 36, η μπάλα όμως πέρασε άουτ. Η ομάδα του Μπόλονι, έκανε μία ακόμα ευκαιρία, με τον Βιγιαφάνιες να κάνει μια κεφαλιά, αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε την μπάλα και κράτησε το 0-1. Ο Ατρόμητος γενικά είχε τον έλεγχο του ματς και το έφερε στα ίσα με τον Γούτα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με κεφαλιά. Ο Παναθηναϊκός, μετά το 0-1 έμεινε πίσω αρκετά και έδωσε χώρο στον Ατρόμητο ο οποίος το εκμεταλλεύτηκε και ισοφάρισε. Έτσι έληξε και το πρώτο ημίχρονο, στο 1-1 με τους παίκτες του Ατρομήτου να είναι καλύτεροι από το 20ο λεπτό και μετά.

2ο ημίχρονο: Στη σέντρα βρέθηκε για το δεύτερο 45λεπτο ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο 2ο ημίχρονο και έκανε το 1-2 με τον Καρλίτος να σκοράρει, μετά από λάθος του Γιαννιώτη, στο 48ο λεπτό. Ο Ατρόμητος ισοφάρισε εκ νέου με τον Αγκάγιεφ, μετά από εξαιρετική σέντρα του Γκάλο στο 55 και έκανε το 2-2. Ο Παναθηναϊκός έκανε μία ακόμα φάση με τον Καρλίτος να σουτάρει στο 57ο λεπτό, αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε εύκολα. Από εκεί και πέρα το ματς, είχε καλό ρυθμό με τις 2 ομάδες να παλεύουν για να πάρουν την νίκη. Οι 2 ομάδες δεν έκαναν κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία. Μετά και τις αλλαγές από Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, το παιχνίδι, δεν είχε κάποια καλή ευκαιρία, με τους ‘’Πράσινους’’, να είναι η ομάδα που πίεζε περισσότερο. Η ομάδα του Μπόλονι, πήγε να εκμεταλλευτεί ένα λάθος του Γιαννιώτη, αλλά δεν κατάφερε κάτι, παρά να κερδίσει ένα φάουλ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Ο Παναθιναικος, κατάφερε μετά από πίεση να κάνει το 2-3, με τον Σανακαρέ, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και πάσα του Ενγκμπακοτό, στο 83ο λεπτό. Από εκεί και πέρα το ‘’Τριφύλλι’’, θέλησε να διατηρήσει το αποτέλεσμα για να πάρει την νίκη. Ο Παναθηναϊκός πήρε την νίκη με 2-3, πολύ σημαντική νίκη για τους Πράσινους. 

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (Νάτσος 22’), Σόλομον, Χαρίσης, Γκάλο (Ούμπιντες 70’), Μουνίθ (Γιακουμάκης 80’), Αγκάγιεφ (Στρούγγης 70’), Κωτσόπουλος (Εντομβόνι 70’) .

Πάγκος: Μανδάς, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Ούμπιντες, Νάτσος, Ραμπέλο, Γιακουμάκης, Μάτιτς, Εντομβόνι. 

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι):  Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Σένκεφελντ (Νιάς 35), Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνες (Σανκαρέ 60΄), Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης (Ιωαννίδης 76’), Καμπετσής (Ενγκμπαγκοτό 61’), Καρλίτος (Μακέντα 76’)(4-3-3)

Πάγκος:  Ξενόπουλος, Μακέντα, Σάντσες, Νιάς, Σανκαρέ, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code