ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός (2-1): Προβάδισμα για τον ΠΑΣ, να τα δώσουν όλα στην Λεωφόρο οι "Πράσινοι"

 


 Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο για την πρώτη φάση των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος.  

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Αγρίνιο από έναν καλύτερο ΠΑΣ με σκορ 2-1 σκόρερ ο Παμλίδης στο 21' και ο Κάργας στο 66' ενώ για του "Πράσινους" ο Μακέντα στο 2'. Ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και μάλιστα κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος του αποτέλεσμα. Οι "Πράσινοι" κοιτάνε το επόμενο παιχνίδι στην Λεωφόρο προκειμένου να πάρουν την πρόκριση για ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

1ο Ημίχρονο:  

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το ματς ο Χατζηγιοβάνης από αριστερά άργησε, όμως άφησε στον Χατζηθεοδωρίδη που έκανε το γύρισμα στον Βιγιαφάνες στο πρώτο δοκάρι. Ο Αργεντινός με δεύτερη προσπάθεια βρήκε με κεφαλιά τον Μακέντα και ο Ιταλός με πλασέ έκανε το 1-0 στο 2'. Ο ΠΑΣ έβγαλε αντίδραση αμέσως και έχασε μια Μεγάλη ευκαιρία στο 3' με σουτ του Μπατίστ. Γενικά το παιχνίδι είχε ρυθμό και ένταση και από τις δυο ομάδες. Ο ΠΑΣ μετά το γκολ που δέχτηκε δεν επηρεάστηκε και στο 21' ο Παμλίδης με τρομερό σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Στο 25' τρομερή ευκαιρία για τον ΠΑΣ με τον Λέο να προλαβαίνει την έξοδο του Ξενόπουλου από λάθος του Σένκεφελντ, έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Παναθηναϊκός έψαξε το γκολ και στο 34' έχασε τεράστια ευκαιρία, από την σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη, κακή επαφή του Μακέντα που θα μπορούσε να γίνει ασίστ για τον Αϊτόρ αλλά αυτός δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Άλλη μια τεράστια ευκαιρία για τους "Πράσινους" στο 41' απίθανη εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση η μπάλα στο δοκάρι από τον Χατζηγιοβάνη. 

2ο Ημίχρονο:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα μέχρι το 60 ήταν αυτός που απείλησε περισσότερο. ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος το μόνο που έκανε είναι να αμύνεται, προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα αλλά δεν τα κατάφερνε. Στο 66' γκολ ο Κάργας με σκαστή κεφαλιά και αδρανεια από την άμυνα των "Πρασίνων" και 2-1 με ανατροπή για τον ΠΑΣ. Ο Μπόλονι στο 70' πέρασε στο παιχνίδι τρεις νέους παίχτες ώστε να σώσει ότι μπορεί, ο Καρλίτος αντί του Μακέντα, Ενγκμπακοτό αντί Χατζηγιοβάνης και ο Αθανασακόπουλος στη θέση του Αλεξανδρόπουλος. Αλλαγή και από  τον Γιαννίκη μέσα ο Λιάσος έξω ο Καρτάλης στο 75'. Ο Παναθηναϊκός μέχρι το 80' δεν έδειξε αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκε. Αλλαγή για τους "Πράσινους" στο 80' ο Καμπετσής στη θέση του Αϊτόρ και στο 83' ο Τζαβίδας αντί του Σάντσες. Αλλαγή και για τον ΠΑΣ ο Ναούμετς στην θέση του Παμλίδη. στο 90' + 4' ο Νάουμετς θα μπορούσε να έχει πετύχει τρίτο γκολ για τον ΠΑΣ, ο Σένκεφελντ έβαλε την κόντρα στο αριστερό πλασέ. 

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος Νιάς, Βιγιαφάνιες, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης και Αϊτόρ

ΠΑΣ Γιάννινα: ο Λοντίγκιν Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πέερσμαν, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης, Μπατίστ και Παμλίδης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code