ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αγγλία: Επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα από τις 17 Μαΐου

 


Αντίστροφα μετρούν οι Άγγλοι φίλαθλοι για την επάνοδό τους στα γήπεδα.

Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Μπόρις Τζόνσον, ανακοίνωσε ότι οι φίλαθλοι θα μπορούν να επιστρέψουν στα γήπεδα από τις 17 Μαΐου. Μια εξέλιξη που ενδεχομένως να βοηθήσει στη διεξαγωγή του Euro με κόσμο στις εξέδρες.

Όπως επιβεβαίωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, το άνοιγμα των γηπέδων στο κοινό δρομολογείται για τις 17 Μαΐου , κάτι λιγότερο από έναν μήνα μέχρι την έναρξη του Euro.

Το ανώτατο όριο προσέλευσης θα τεθεί στους 10.000 θεατές για αρχή, ή στο ένα τέταρτο της χωρητικότητας των μεγαλύτερων σταδίων. Σε μικρότερα γήπεδα όμως, το όριο θα είναι το μισό της χωρητικότητας, που όμως δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 4.000.

Η εξέλιξη αυτή ,αναμένεται να δώσει το ελεύθερο για τη διεξαγωγή του Euro με κόσμο στις εξέδρες, αφού η Αγγλία να είναι μία από τις 12 διοργανώτριες χώρες, με  τρία ματς των Τριών Λιονταριών στους ομίλους, ένα ματς για τους ''16'', καθώς και τα ημιτελικά και τον μεγάλο τελικό.

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά με την εξέλιξη της πανδημίας , οι περιορισμοί θα χαλαρώσουν και άλλο από τις 21 Ιουνίου, επιτρέποντας έτσι να δούμε 100% γεμάτα γήπεδα στους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου.

Η ημερομηνία ορόσημο της 17ης Μαΐου, ενδεχομένως να δώσει την ευκαιρία να διεξαχθούν με κόσμο τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League (23/5), καθώς και τα playoffs ανόδου της Championship και των μικρότερων κατηγοριών στα τέλη Μαΐου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code