ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πετρούνιας: «Έχω εντάξει στην καθημερινότητα μου το Body Power»


Στην οικογένεια της «Body Power» μπήκε ο Ολυμπιονίκης μας και τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος μάλιστα προχώρησε και σε δηλώσεις σχετικά με την χρησιμότητα που έχει μέχρι τώρα στις προπονήσεις του η μέθοδος του «Body Power».

Συγκεκριμένα δήλωσε: 

«Το Body Power Advanced είναι ένα όργανο που επιτρέπει την ταυτόχρονη εκγύμναση όλων των μυών του σώματος με το βάρος μας, αυξάνοντας την ιδιοδεκτικότητα και τη μυϊκή δύναμη.

Είναι η άριστη διαδικασία για την εξέλιξη του functional training, καθώς είναι μια πολύπλευρη εκγύμναση με ασφαλή τρόπο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να αναπτύξουμε κάθε είδους άσκηση παντού, καθώς είναι εύχρηστο και μεταφέρεται εύκολα.

Είναι ένα όργανο που έχω εντάξει στην καθημερινή μου προπόνηση εντός και εκτός γυμναστηρίου».

Το Body Power είναι ένα σύστημα γυμναστικής ολόκληρου του σώματος το οποίο απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους ηλικίας 14 ετών και άνω.

Το σύστημα είναι απλό, μικρό σε όγκο, ελαφρύ και φορητό, δεν απαιτεί ιδιαίτερο χώρο άσκησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού. Γι΄αυτό και έχει χαρακτηρισθεί σαν ένα min γυμναστήριο (your mini gym).

Κάθε ασκούμενος ανάλογα με τη φυσική κατάσταση και την εμπειρία που έχει, μπορεί να πραγματοποιήσει με το Body Power μια τεράστια ποικιλία ασκήσεων αυξανόμενου βαθμού δυσκολίας που φτάνει μέχρι το επίπεδο προπόνησης παγκόσμιων πρωταθλητών ενόργανης γυμναστικής.

Με καθημερινή χρήση μόλις 15 λεπτών, επιτυγχάνεται:

  • Μυϊκή ενδυνάμωση (στοχευμένη - γενική)
  • Λειτουργική προπόνηση (functional training)
  • Σταθεροποίηση κορμού (core stability)
  • Ασκήσεις επιπέδου αρχαρίων μέχρι και επιπέδου πρωταθλητών

Απέκτησε και εσύ το «Body Power» επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code