ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ: Με στόχο να κατοχυρώσει από νωρίς την πρόκριση κόντρα στους ''Βυσσινί''

 




Η έναρξη του Κυπέλλου Ελλάδος είναι επιτέλους γεγονός και ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ (20/1 17:15), με σκοπό να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εξαιρετική εμφάνιση στην Κρήτη και την νίκη με ευρύ σκορ (0-3) απέναντι στον ΟΦΗ. Το Κύπελλο αποτελεί μια διαφορετική διοργάνωση, όμως είναι και ένας  από τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με όσες περισσότερες αλλαγές γίνεται μιας και ακολουθούν δύο σημαντικά ντέρμπι. Το ένα κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή (24/1) και το άλλο απέναντι στον Ολυμπιακό την Τετάρτη (27/1). Αυτά αποτελούν και τα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν για τον ‘’Δικέφαλο του Βορρά’’ που θέλει να προκριθεί χωρίς κόπο απέναντι στην ΑΕΛ.

Εκτός αποστολής για τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Σβιντέρσκι λόγω ίωσης, Νινούα, Μιχάι, Εσίτι, Τσόλακ, αλλά και ο Μπίσεσβαρ που θα αγωνίζεται στον Απόλλων Λεμεσού.

Αναλυτικά η αποστολή του ''Δικεφάλου του Βορρά'':

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντούγκλας , Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

Στην αντίπερα όχθη μόνο θετικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι εμφανίσεις της ΑΕΛ στα προηγούμενα ματς, αφού έχασε και το παιχνίδι που θεωρούταν ως τελικός απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης με σκορ 0-1.

Οι Βυσσινί θέλουν να αποκτήσουν ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μπορεί να το προσφέρει. Αν καταφέρουν και φύγουν από την Τούμπα με ένα θετικό αποτέλεσμα, τότε θα έχουν και το δικαίωμα να ελπίζουν για την πρόκριση στην έδρα τους.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πινάκας, Μιχαήλ, Σπάρβ για να πάρουν ανάσες, αλλά και οι Ακούνια, Χουσίνο και Μακσιμένκο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ:

Νάγκυ, Σουλούκος, Καρανίκας, Γκοτζαμανίδης, Στοινοβιτς, Ηλιάδης, Μπέρτος, Μαϊδανός, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνός, Νικολιάς, Πινακάς, Νούνιτς, Κολομπίνο, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Ντουρμισάι, Δάκτυλας

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν δύο φορές μέσα στην σεζόν με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί στην Τούμπα και να ‘’φέρνει’’ ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΛ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code