ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Να μικρύνει τη διαφορά θέλει ο γηπεδούχος, να συνεχίσουν το σερί οι ''Ερυθρόλευκοι''


 ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στο εξ αναβολής παιχνίδι, του πρώτου γύρου, που δεν είχε γίνει λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των 2 ομάδων, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Super League, διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ιταλός Φάμπρι. 

Είναι γεγονός πως και οι 2 ομάδες θέλουν την νίκη στο μεταξύ τους ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε καλύτερη κατάσταση τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έχει κίνητρο να παλέψει στην αναμέτρηση.

Η ομάδα του δικεφάλου του Βορρά, επέστρεψε στα καλά αποτελέσματα και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με ανατροπή κόντρα στον πολύ καλό Βόλο, μέσα στην Τούμπα με 3-1. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στο 2021, μετά από την ήττα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 3-2 και την ισοπαλία στη Λάρισα με 1-1 στο τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό. Στο αγωνιστικό κομμάτι για το ντέρμπι, στην αποστολή μπήκε τελικά ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος είχε υποβληθεί σε μαγνητική μετά από ενοχλήσεις που ένιωθε, αλλά είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσει. Από την άλλη, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, εκτός έμειναν και οι Μιχαηλίδης και Εσίτι και ο Ενέι Μιχάι ο οποίος συνεχίζει την αποκατάσταση του. Ερωτηματικό για τον Πάμπλο Γκαρσία, είναι το κομμάτι του επιθετικού όπου δεν αποκλείεται να αγωνιστεί βασικός ο Κρμέντσικ που σκόραρε το πρώτου του γολ με τη φανέλα του δικεφάλου στην αναμέτρηση με τον Βόλο, ενώ για μία ακόμα αγωνιστική δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Τσόλακ. Από εκεί και πέρα ο Ουρουγουανός τεχνικός θα παρατάξει μια ομάδα με ότι καλύτερο διαθέτει κόντρα στους ''Ερυθρόλευκους''.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, πάει στο εξ αναβολής ντέρμπι με την ψυχολογία ανεβασμένη καθώς συνεχίζει να κερδίζει και υπερκέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού, με 1-2 με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει ξανά, μετά από ''μαγική'' ασίστ του Βαλμπουενά. Ενώ πριν από την αναμέτρηση στο Αγρίνιο, ο Ολυμπιακός πέρασε με 0-4 από τον Αστέρα Τρίπολης και κέρδισε με το εμφατικό 3-0 το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Για το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν υπολογίζονται ο Χολέμπας και ο Μπρούμα, ενώ επέστρεψαν στην αποστολή ο Ραφίνια και ο Μπουχαλάκης που ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ανακοίνωσε αποστολή, αλλά πήρε μαζί του στην Θεσσαλονίκη όσους παίκτες είναι διαθέσιμοι και μπορούν να αγωνιστούν. Από τα ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες προκύπτει πως ο Κώστας Φορτούνης ταλαιπωρείται από μια ίωση και δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Επίσης κατά πάσα πιθανότητα ο Ρέαμπτσιούκ θα ξεκινήσει βασικός στα αριστερό άκρο της άμυνας. Είναι σίγουρο πως ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να κάνει ότι έκανε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί. 

Στο βαθμολογικό κομμάτι τώρα, ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 3η θέση με 31 βαθμούς, 10 μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ο οποίος ηγείται με 41 έχοντας ξεφύγει και από τον 2ο Άρη που είναι στους 33. Στις τελευταίες 5 μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Τούμπα ο δικέφαλος του Βορρά έχει 2 νίκες, 3 έχουν οι ''Ερυθρόλευκοι''.

ΠΑΟΚ αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Περέιρα, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Ολυμπιακός αποστολή: Δεν ανακοινώθηκε, κάτι που έκανε ο Μαρτίνς και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code