ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Να υπερασπιστούν την έδρα τους οι γηπεδούχοι, νίκη θέλει διακαώς ο δικέφαλος


Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο Περιστέρι, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Super League, στις 19:30. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Διαμαντόπουλος. 

 

Ο γηπεδούχος Ατρόμητος δεν διανύει και την καλύτερη αγωνιστική περίοδο, έχει μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία και θέλει να πάρει κάτι από την αναμέτρηση με τον δικέφαλο του Βορρά, για να αποκτήσει εκ νέου ψυχολογία και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Ατρόμητος την προηγούμενη αγωνιστική, δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε για 2η σερί αγωνιστική, από τον Βόλο με 1-0, παρόλα αυτά, ειδικά στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, έδειξε βελτιωμένο πρόσωπο και θα μπορούσε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς. Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος, δεν μπορεί να υπολογίζει, στον τιμωρημένο Τομάσεβιτς, ενώ εκτός αποστολής έμειναν, οι Μπουσούλαζιτς και Γιακουμάκης. Από εκεί και πέρα οι Περιστεριώτες θέλουν να δείξουν το καλό πρόσωπο που βγάζουν όταν παίζουν με τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά.

Από την άλλη μεριά ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ, επίσης δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, μιας και η ισοπαλία 1-1 με την Λάρισα την περασμένη αγωνιστική δεν ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα και σε συνδυασμό και με την νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, τον άφησε στο -7 από την κορυφή (Τώρα είναι στο -10 μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα, με 0-4). Η ομάδα του Γκαρσία θέλει να βγάλει αντίδραση με με τον Ατρόμητο και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στην αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα, βρέθηκαν και ο Λάμπρου και ο Ουάρντα, αλλά και ο Τσέχος επιθετικός, Κρμέντσικ. Στο κομμάτι των απουσιών, δεν υπολογίζονται ο Μιχάι που συνεχίζει την αποθεραπεία του, ο τραυματίας Γουαγκέ, ενώ εκτός έμειναν, οι Βαρέλα και Μπίσεσβαρ. Επιστροφή στην αποστολή και για τον Ροντρίγκο Σοάρες. Έτσι ο δικέφαλος του Βορρά, θέλει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από την αναμέτρηση στο Περιστέρι.

Στο κομμάτι της βαθμολογίας, 7 θέσεις και 14 βαθμοί χωρίζουν τις 2 ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται την 3η θέση με 28 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος, βρίσκεται, στην 11η θέση με 14 βαθμούς. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου το παιχνίδι στην Τούμπα είχε έρθει ισόπαλο με 1-1, ανάμεσα στις 2 ομάδες. Στα τελευταία 5 παιχνίδια μεταξύ τους με γηπεδούχο τον Ατρόμητο, ο δικέφαλος του Βορρά έχει 3 νίκες, ενώ και 2 αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες. 

Ατρόμητος αποστολή: Μανδάς, Γιαννιώτης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο και Οικονομίδης.

ΠΑΟΚ αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κρμέντσικ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code