ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συζητάει με Ιμπουλά ο Παναθηναϊκός

 

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αμυντικό χαφ, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι του Κονγκοζέζου Τζιάνελι Ιμπουλά. Σύμφωνα με τη "Live Sport" πρόκειται για τον Τζιανελί Ιμπουλά, τον οποίο ο γενικός διευθυντής του Τριφυλλιού γνωρίζει καλά και είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει τον Γενάρη του 2013, όταν δούλευε στη Ρεν. 

Ο Κονγκολέζος άσος κουβαλάει ένα σπουδαίο βιογραφικό, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Γκινγκάμπ, Μαρσέιγ, Πόρτο, Στόουκ, Τουλούζ, Βαγεκάνο και πέρυσι στη Serie A με τη Λέτσε.

 Ο 28χρονος μέσος είναι ελεύθερος και μέχρι την Παρασκευή γυμναζόταν με τη Ναντ και διαπραγματευόταν για συμβόλαιο. Παρά ταύτα δεν συμφώνησε και συνεχίζει να ψάχνει για ομάδα. Ο Ντρεοσί ενημερώθηκε σχετικά το Σάββατο και τον προσέγγισε άμεσα, με τον παίκτη να δείχνει θετικός στην προοπτική της Ελλάδας. 

Το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα για τον ίδιο αφού δίνει περισσότερη βάση στο πρότζεκτ που θα του τεθεί, ωστόσο το αρνητικό είναι πως δεν έχει ρυθμό, αφού από τον Σεπτέμβρη είχε μείνει ελεύθερος από τη ρωσική Σότσι, κάνοντας μόνο μία 30λεπτη συμμετοχή. Τον Οκτώβριο ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Γκινγκάμπ και πρόσφατα μετακόμισε στη Ναντ για να πείσει τον Ραϊμόν Ντομενέκ. Παρότι το πέτυχε αυτό, δεν τα βρήκε τελικά με τη διοίκηση του συλλόγου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code