ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - ΟΦΗ: Να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα θέλουν και οι δυο

 



Ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί στο Περιστέρι στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Super League Interwetten τον ΟΦΗ


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:

Ο Ατρόμητος προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-2 χάρις στο γκολ του Νάτσου στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και ο Νταμίρ Κάναντι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα περάν μιας, αναγκαστικής, με τον Μανδά να παίρνει την θέση του Γιαννιώτη που τραυματίστηκε και έμεινε εκτός αποστολής.

ΟΦΗ:

Μετά την σημαντική νίκη επί της Λαμίας την περασμένη Πέμπτη, αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΟΦΗ που καλείται να αντιμετωπίσει τόσο τις πολλές απουσίες που έχει, όσο και το πρόγραμμα που δυσκολεύει από σήμερα μέχρι και τις αρχές του Φλεβάρη. Κόντρα στον Ατρόμητο που προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ καλείται να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να μην αφήσει στην μέση, ότι άφησε στο Αγρίνιο την περασμένη Κυριακή όταν και προηγήθηκε επί του Παναιτωλικού αλλά στο τέλος γνώρισε την ήττα με δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά.


Πιθανές ενδεκάδες: 

Ατρόμητος:(3-4-3): Μανδάς - Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο - Κιβρακίδης, Σάλομον, Χαρίσης, Νάτσος - Μουνίθ (Νταβιώτης), Μανούσος, Μάτιτς (Κωτσόπουλος)

ΟΦΗ:(5-4-1): Βάτερμαν - Ουές, Βούρος, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Κοροβέσης - Στάρτζεον, Μεγιάδο, Στάικος, Νέιρα - Σαρδινέρο



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code