ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπενεντίτο: «Ο Μέσι είναι οπαδός της ομάδας, όμως το πιθανότερο σενάριο είναι να φύγει»


 Ένας εκ των υποψήφιων πρόεδρων για την ανάληψη της προεδρίας των Μπλαουγκράνα είναι ο Αγκούστι Μπενεντίτο. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο πιο φλέγων ζήτημα του κλαμπ το οποίο δεν είναι άλλο από την παραμονή του Μέσι. Ξεκαθάρισε την απεριόριστη εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπο του Αργεντίνου, ωστόσο προβλέπει εξαιρετικά δύσκολη την παραμονή του στην Βαρκελώνη. Παρ' όλα αυτά ο ίδιος είναι διατεθειμένος να πραγματοποιήσει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει την παρουσία του αρχηγού στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Η παραμονή του Μέσι και μετά το καλοκαίρι θα ήταν φανταστικό νέο, όμως δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το αν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Δεδομένης της αγωνιστικής κατάστασης του συλλόγου νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να μείνει. Πρέπει όμως να κατανοήσει πως τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι δύσκολα.

Βρίσκεται στον σύλλογο 20 χρόνια, είναι οπαδός αυτής της ομάδας. Μας έχει δώσει τόσα πολλά όπως και ο σύλλογος σε εκείνον. Πρέπει να παλέψουμε για να τον κρατήσουμε. Θα ήθελα να πει στη συνέντευξη πως θα παραμείνει σε μας, όμως δεν το είπε και δεν είμαι αισιόδοξος.

Θυμηθείτε πως τον περασμένο Αύγουστο ήθελε να φύγει. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μας αφήνει το καλοκαίρι"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code