ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Με στόχο την διατήρηση του αήττητου κόντρα στους Γιαννιώτες





Με μια σπουδαία αναμέτρηση ανοίγει το 2ο πιάτο για την 17η αγωνιστική της Super League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και τις δύο ομάδες να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από ισοπαλίες. 
Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους που τελικά κατάφεραν να βρουν το γκολ ενάντια στον ΠΑΟΚ κάνοντας το 1-1 και πέρνοντας μια πολύ σημαντική ισοπαλία, διατήρησαν την μεγάλη διαφορά από τους διώκτες τους, αλλά και το αήττητο το οποίο την προηγούμενη σεζόν είχε χάσει από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Τώρα κόντρα  στην ομάδα από τα Γιάννινα θέλει να επιστρέψει στις νικές για να απομακρυνθεί ακόμη πιο πολύ από τους αντιπάλους του, δείχνοντας πως είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε μια εξαιρετική σεζόν για την ομάδα των ερυθρόλευκων.

Οι μόνες απουσίες που θα έχει ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αυτές του Μπα, που είναι τιμωρημένος, αλλά  και του Ραντζέλοβιτς.

Αναλυτικά η 22αδα του Ολυμπιακού:

Σα, Τζολάκη, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Πέπε, Καμαρά, Μασούρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ισοπαλία κόντρα στον Άρη, σε ένα ματς που οι καιρικές συνθήκες και ο άσχημος αγωνιστικός χώρος ήταν αυτά που έκριναν την αναμέτρηση. Παρόλ΄αυτά οι Γιαννιώτες κρατάνε την ισοπαλία κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και θέλουν να χτίσουν πάνω σε αυτή παίρνοντας αποτέλεσμα στο Γ. Καραϊσκάκης.

Οι απουσίες για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη είναι αρκετές και σημαντικές αφού εκτός θα μείνουν οι Κριζμάν, Παντελάκης, Κάστρο και Ντομίνγκες.

Αναλυτικά η 20αδα του ΠΑΣ Γιάννινα:

Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Κάργας, Εραμούσπε, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πίρσμαν, Σάλιακας, Πανουργιάς, Καρτάλης, Σιόντης, Λώλης, Λιάσος, Νάουμετς, Μπρένερ, Γροσδάνης, Ελευθεριάδης, Δούμτσης, Παμλίδης, Λέο

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η μόνη ομάδα που κατάφερε να ''κόψει'' βαθμούς από τον Ολυμπιακό, αφού στην προηγούμενη μεταξύ τους αναμέτρηση το ματς έληξε με σκορ 1-1.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code