ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φαβορί η ΑΕΚ για Ντατσένκο

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ εξακολουθεί να είναι το μεγάλο φαβορί να κλείσει τον Ουκρανό δεξιό μπάκ. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο παίκτης που είναι πιο κοντά στο να αποτελέσει την τελική επιλογή για την Ένωση στην θέση του δεξιού μπακ, είναι ο Όλεγκ Νταντσένκο. 

Η αλήθεια είναι πως είχε φανεί ότι η υπόθεση του 26χρονου Ουκρανού δεξιού μπακ είχε πέσει σε τέλμα, αλλά οι χθεσινές εξελίξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως αποτελεί και πάλι την πιο πιθανή επιλογή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΑΕΚ είναι σε διαδικασία για άμεση αγορά του ποδοσφαιριστή κι όχι δανεισμό με οψιόν, κάτι που σημαίνει πως διευκολύνεται και η Ρούμπιν Καζάν στην οποία ανήκει, για να τελειώσει τις διαδικασίες και να τον πάρει από την Ούφα στην οποία παίζει δανεικός και ως τώρα προκαλούσε πρόβλημα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. 

Το θέμα προχωράει αυτή την ώρα και ίσως μέχρι το μεσημέρι να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πολωνό Κάρολ Φίλα, τον 22χρονο δεξιό μπακ - χαφ της Λέγκια Γκντανσκ, όλα δείχνουν πως αυτή η υπόθεση για την ΑΕΚ, έχει «καεί» εδώ και κάποιες μέρες, ενώ όντως ήταν μεταξύ αυτών που απασχόλησαν. Όμως τα τελευταία 24ωρα βασική προτεραιότητα αποτέλεσε το να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Νταντσένκο κι εκεί εξακολουθούν να είναι επικεντρωμένοι στην ΑΕΚ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code