ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για το βασικό στόπερ της Φέγενορντ

 


Σύμφωνα με το δημοσιογραφικό μέσο TyC Sports της Αργεντινής , η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται να υπογράψει τον κεντρικό αμυντικό της Φέγενορντ , Μάρκος Σενεσί.

 Το συνήθως αξιόπιστο αθλητικό μέσο της Αργεντινής και ειδικό σε μεταγραφικά θέματα , αναφέρει ότι η κορυφαία ομάδα της Ισπανίας , έχει τον Σενεσί στο ραντάρ της μαζί με έναν μεγάλο αριθμό κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Η Μίλαν , η Νάπολη και η Αταλάντα όπως αναφέρονται στο δημοσίευμα δείχνουν επίσης να ενδιαφέρονται για τον 23χρονο , ο οποίος αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά με τη φανέλα της Ολλανδικής ομάδας. Ο Σενεσί έχει συμβόλαιο με τον Feyenoord έως το καλοκαίρι του 2023 , αλλά ο σύλλογος του Ρότερνταμ προσπαθεί να επεκτείνει την τρέχουσα συμφωνία του με τον παίκτη , αποτέλεσμα που θα αυξήσει οποιαδήποτε πιθανή μελλοντική του αξία στο μεταγραφικό παζάρι. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός έχει ρήτρα αποδέσμευσης 35 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία η Φέγενορντ θέλει να αυξήσει στα 50 εκατομμύρια ευρώ λόγω της πολύ καλής χρονιάς που πραγματοποιεί ο εν λόγο ποδοσφαιριστής. Ο Αργεντινός στόπερ έχει ξεχωρήσει με την απόδοση του στη φετινή ομάδα του Ντικ Άντβοκατ και μένει να δούμε το για πόσο καιρό θα είναι σε θέση η ομάδα της Φέγενορντ να κρατήσει το αστέρι της ενώ υπάρχει τόσο αυξημένο ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Να σημειωθεί πως ο 23χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από την ομάδα της Αργεντινής , Σαν Λορέντζο έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ και φέτος μετράει 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 2 γκολ και 2 ασίστ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code