ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πίτι: «Επέστρεψα στην οικογένεια μου»



Επίσημα «κυανόλευκος» και πάλι ο Πίτι


Ο Φρανσίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι είναι και πάλι ποδοσφαιριστής της Λαμίας, ολοκληρώνοντας τη δεύτερη επιστροφή του στην ομάδα της Φθιώτιδας. Μια επιστροφή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «νίκη», καθώς η ομάδα του ΠΑΣ κατάφερε να… κλέψει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό μέσα από τα χέρια της ΑΕΛ.

Στη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, φιλοξενούνται και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκφράζει την χαρά του για την επιστροφή του, χαρακτηρίζοντας τον ΠΑΣ Λαμία ως «οικογένεια του».

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Λαμία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην οικογένειά μας του Ισπανού μεσοεπιθετικού, Francisco Medina Luna (Piti). Ο έμπειρος παίκτης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους μας και επιστρέφει στην ομάδα μας για τρίτη φορά, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ισπανία με την ομάδα Σα Πίντο.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!

Ο Piti μετά την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα της Λαμίας. Νιώθω σαν να βρίσκομαι στην οικογένειά μου. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα που έχω πάντα στην καρδιά μου, για να επιτύχει τον στόχο της και να παραμείνει στην κατηγορία.”

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code