ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αυτά είναι τα ζευγάρια του Κυπέλλου Ελλάδος



 Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος πριν απο λίγες ώρες, όπως μεταδόθηκε Live από την σελίδα του Sportsnewsgreece, με την κληρωτίδα να βγάζει τα 6 ζευγάρια καθώς και τις 2 ομάδες της Superleague που περάσανε απευθείας στην φάση των 8.

Παρόλη την σιγουριά οτι θα είχαμε συμμετοχή και των ομάδων απο την Superleague 2, η σύσταση των λοιμοξιολόγων ήταν αρνητική και τελικώς φέτος θα έχουμε Κύπελλο με την συμμετοχή μόνο ομάδων απο την Superleague. Μάλιστα λόγο του αριθμού των ομάδων  για να μπορέσουμε να έχουμε ζυγό αριθμό αγώνων στην επόμενη φάση 2 ομάδες περάσανε ύστερα απο τυχαία κλήρωση απευθείας στην επόμενη φάση και οι υπόλοιπες 12 ομάδες απαρτίσανε τα 6 ζευγάρια της άτυπης φάσης των «16».

Οι 2 ομάδες που περάσανε απευθείας στους 8 ήταν ο Παναθηναϊκός και η Λαμία ενώ τα υπόλοιπα 6 ζευγάρια που βγήκανε απο την κληρωτίδα ήταν τα εξής:

ΠΑΟΚ-ΑΕΛ

Βόλος-ΟΦΗ

Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος

Άρης-Αστέρας Τρίπολης

ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός


Η μοναδική φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί σε 3 φάσεις που θα οδηγήσουνε στον τελικό του κυπέλου.

1η φάση: 12 ομάδες της SL1 σε διπλούς αγώνες: 19-20-21/1/2021 (1η αγωνιστική) και 2-3-4/2 (2η αγωνιστική). Δυο ομάδες της SL1 θα περάσουν με τυχαία κλήρωση στη 2η φάση.

2η φάση: οι 6 ομάδες που θα προκριθούν από την 1η φάση και οι δυο ομάδες που θα προκριθούν από την κλήρωση. Ημερομηνίες όπως τώρα η 7η φάση.

3η φάση: όπως είναι τώρα η 8η φάση

Τελικός: όπως είναι τώρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code