ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννενα: Νίκη που θα τους φέρει ηρεμία



Με στόχο την νίκη που θα τους φέρουν ηρεμία, η καθεμία για τους δικούς της λόγους, ψάχνουν σήμερα ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική.  Επιστροφή στις νίκες μετά την ισοπαλία στην Τούμπα ψάχνει να κάνει η ΆΕΚ στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα στο ΟΑΚΑ(17:15), με σκοπό να κρατήσει την επαφή της με την δεύτερη θέση και να προσπεράσει τον Άρη, ύστερα απο την χθεσινή του νίκη, ενώ ο ΠΑΣ ψάχνει την νίκη που θα της επιτρέψει να ξεκολλήσει απο τις χαμηλές θέσεις τις βαθμολογίας.


Η Ένωση αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ύστερα απο ένα χορταστικό παιχνίδι καταφέρνοντας να παραμείνει αήττητη για 6ο συνεχόμενο ματς με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της, ύστερα απο την ήττα με 3-0 απο τον Ολυμπιακό. Στον αντίποδα η ομάδα των Γιάννενα ηττήθηκε απο τον Βόλο εντός έδρας και έμεινε χαμηλά στην βαθμολογία αγνοώντας την γεύση της νίκης για  8 παιχνίδια και απο τον αγώνα απέναντι στην Λαμία και τις 6 Δεκεμβρίου. 

Αγωνιστικά ο Χιμένεθ πήρε στην αποστολή της ομάδας 22 παίχτες αφήνοντας εκτός τον ανέτοιμο Νεντελτσιάρου, ενώ εκτος έμεινε και ο Σάκχοφ με σκοπό να πάρει ανάσες εν οψει τον συνεχόμενων αναμετρήσεων. Επιστρέφουν οι Κρίστισιτς και Μαχαίρας, ενώ εκτός έμεινε και ο Λιβάγια λόγο καρτών, με την περίπτωση του να είναι περίεργη ύστερα απο την άρνηση του στην πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ και τον Χιμένεθ να δηλώνει ότι θα περιμένει ενημέρωση απο την διοίκηση για να ξέρει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το υπόλοιπο πρωτάθλημα. 

Απο την πλευρά του ο Άγιαξ της Ηπείρου ενώ παίζει καλό ποδόσφαιρο, αδυνατεί να κρατήσει τα αποτελέσματα με σκοπό να βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, 7 πόντους μακριά απο τις θέσεις του υποβιβασμού. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη έχει προηγηθεί σε 10 απο τα 18 παιχνίδια της έχοντας πάρει κάποιον βαθμό όμως μόλις σε 3 απο αυτά. Στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Εραμούσπε καθώς και οι τραυματίες Κάστρο και Νάουμετς. Αντιθέτως για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο νεαποκτηθής τερματοφύλακας Λοντίγκιν με σημαντικη καριέρα στην Ρωσία και την Ζενίτ, όπου πέρασε και απο τον Ολυμπιακό.

Οι αποστολές των ομάδων:

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Κάργας, Παντελάκης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Σιόντης, Καρτάλης, Ντομίνγκες, Λιάσος, Λώλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Κριζμάν, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου, Λέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code