ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Διάστρεμμα ο Ανσαριφάρντ, τρέχει για ΠΑΟΚ



Νέο πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Καρίμ Ανσαριφαρντ να αποκομίζει έναν τραυματισμό απο το παιχνίδι με τον Άρη και να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπιτης επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ(24/1).


Την προετοιμασία της για το ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Κυριακής(17/1, 21:30) ξεκίνησε η ΑΕΚ έχοντας 2 νέα προβλήματα απο το παιχνίδι με τον Άρη. 

Το πρώτο πρόβλημα είναι αυτό του Νεντελτσιάρου όπου αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 18ο λεπτό του αγώνα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για βαριά θλάση που θα τον κρατήσει καιρό εκτός αγώνων. Ο Ρουμάνος στόπερ θα υποβληθεί σε εξετάσεις σήμερα το απόγευμα ώστε να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του και η ακριβής περίοδος αποχής του απο τους αγώνες της Ένωσης.

Το νέο πρόβλημα είναι αυτό του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός ένοιωθε ενοχλήσεις μετά το τέλος του αγώνα και αφότου  υποβλήθηκε σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο καθώς και αυτό της Τετάρτης με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο, ενώ θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να προλάβει το  ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή (24/1).

Απο εκεί και πέρα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, με όσους παίχτες έπαιξαν χθες να κάνουνε αποθεραπεία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code