ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός: Να διατηρήσει το αήττητο (και) στην Ριζούπολη

 


Η αυλαία για την 20η αγωνιστική πέφτει στην Ριζούπολη με την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός, ματς το οποίο θα διεξαχθεί στις  19:30.

Ο Απόλλων Σμύρνης προέρχεται από ήττα ενάντια στην Λαμία η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως δίκαιη, αφού οι γηπεδούχοι είχαν μπει με μεγάλη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας πως είναι η ομάδα που ''καίγεται'' για το αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με τον Απόλλων Σμύρνης που έχει χάσει την φόρμα του και δεν θυμίζει καθόλου την ομάδα του 2020 που μπορούσε να κοντράρει στα ίσια κάθε αντίπαλο.

Αλλά τα πράγματα σήμερα γίνονται πιο δύσκολα καθώς όχι μόνο η ομάδα έχει χάσει την φόρμα της, αλλά θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος με πολλές σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα θα λείπουν οι Φερνάντεθ, Λισγάρας και Φατίον, ενώ αμφίβολοι για την συμμετοχή τους είναι οι Κάλισιρ και Τσιλούλης.

Αναλυτικά η αποστολή των γηπεδούχων:

Κότσαρης, Βέρουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμης, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Βάρκα, Σλίβκα, Τσαμπούρης, Τσιλούλης, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Κιτόκο, Καραγκούνης, Κάλισιρ.

 

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην καλύτερη του αγωνιστική κατάσταση, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με το ευρύ 3-0, είναι ένα βήμα πριν τον τίτλο και σήμερα απλά αγωνίζεται για να διατηρήσει το αήττητο που έχει χτίσει μέχρι τώρα.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κλείσουν και τον Λαλά ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αμυντική τους λειτουργία και αγωνίζονται με στόχο να διευρύνουν την διαφορά από τους αντιπάλους τους πριν τα πλει οφ.

Εκτός αποστολής ο Ραφίνια για τον Ολυμπιακό, μπήκε ο Βαλμπουενά, επανήλθε ο Ντρεγκέρ, ενώ να θυμίσουμε πως ο Σισέ έφυγε δανεικός για την Σέντ Ετίεν.

Αναλυτικά οι αποστολή των ''ερυθρόλευκων'':

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code