ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Αναμέτρηση ειδικών συνθηκών με φόντο την πεντάδα



Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης σε μια αναμέτρηση που βρισκόταν ένα βήμα πριν την αναβολή λόγων των κρουσμάτων στην ομάδα του τριφυλλιού.

Παρόλ΄αυτά οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και όπως είναι αναμενόμενο μιλάμε για ένα ματς ειδικών συνθηκών όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση.

Ξεκινώντας από τους γηπεδούχος οι οποίοι εκτός από τις απουσίες δύο κομβικών παικτών του Κουρμπέλη με τον Μαουρίσιο, έχουν να αντιμετωπίσουν και την πανδημία οι οποία τους χτύπησε την πόρτα. Συγκεκριμένα  τέσσερα κρούσματα βρέθηκαν στην ομάδα δημιουργώντας έτσι αρκετούς προβληματισμούς στον τρόπο που θα παραταχθεί. Οι πράσινοι προέρχονται από μια εκτός έδρας ήττα σε ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ και σήμερα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης. Στην Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να φύγει έστω με το αποτέλεσμα της ισοπαλίας αλλά τελικά υπέκυψε στην πίεση που του άσκησε ο Δικέφαλος του Βορρά.

Εκτός από τους παίκτες λοιπόν που διαγνώστηκαν με κορωνοϊό ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στην υπηρεσία του τους Μαουρίσιο, Κουρμπέλη, ενώ αμφίβολος είναι ο Σάντσες.

Στην αντίπερα όχθη ο Αστέρας Τρίπολης μπορούσε να φύγει με την νίκη στα Γιάννενα λόγω και του αριθμητικού πλεονεκτήματος που είχε από το 54’ αλλά εν τέλει πήρε το αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως δίκαιο αποτέλεσμα μιας και οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι από το σημείο που έμειναν με 10 παίκτες. Τώρα η ομάδα του Αστέρα έρχεται στην Αθήνα με σκοπό να μπορέσει να πάρει ότι αποτέλεσμα μπορεί κόντρα στον αποδυναμωμένο Παναθηναϊκό.

Εκτός θα βρίσκεται ο Τσιλούλης ενώ δεν θα προλάβουν να αγωνιστούν οι Ιγκλέσιας και Γκόμες

Η αποστολή των φιλοξενούμενων για την δύσκολη αυτή αναμέτρηση απαρτίζεται από τους:

Παπαδόπουλο, Τσίφτση, Γκαρσία, Πασαλίδη, Σουάρες, Καστάνιο, Κώτσιρα, Αλβάρες, Καπίγια, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μπόρχα Φερνάντες, Μουνάφο, Μπελόκ, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Λουίς Φερνάντες, Ρεγκίς, Αλί Μπαμπά.

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως οι δύο ομάδες βρίσκονται έναν βαθμό μακριά και αυτό σημαίνει πως με νίκη οι φιλοξενουμένοι θα καταφέρουν να προσπεράσουν τον Παναθηναϊκό στον βαθμολογικό πίνακα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code