ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόμβα Άρη: Έκλεισε τον Μήτρογλου!



Υπήρχε καπνός εδώ και μέρες και πριν λίγο ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πυροδότησε την βομβά για τα δεδομένα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ανακοινώνοντας ότι επήλθε σε οριστική συμφωνία με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό Κώστα Μητρογλου!


Ο Άρης εδώ και κάποιες ημέρες είχε εντείνει τις προσπάθειες του για τον επαναπατρισμό του Έλληνα επιθετικού, έχοντας σαν σύμμαχο και την  διάθεση του ίδιου του Μητρογλου για επιστροφή στην Ελλάδα, και όπως φαίνεται η προσπάθεια αυτή έφερε καρπούς έχοντας φτάσει σε οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η συμφωνία αυτή έγινε γνωστή απο τον ίδιο τον ισχυρό άνδρα των κιτρίνων μέσα απο τον λογαριασμό του στο Instagram όπου έγραψε συγκεκριμένα: «Done Deal», που μεταφράζεται σε «Κλεισμένη Συμφωνία», συνοδευόμενη απο μια φωτογραφία του Μητρογλου ντυμένο με την φανέλα του Άρη.

Έτσι ο διεθνής επιθετικός επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα απο σχεδόν 6 χρόνια απουσίας και καριέρας στο εξωτερικό όπου αγωνίστηκε σε Φουλαμ, Μπενφίκα, Μαρσέιγ, Γαλατάσαραο και Αιντχόφεν. Ο Άρης θα είναι η 4ή ομάδα που θα αγωνιστεί στην Ελλάδα ύστερα απο τους Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Ατρόμητο.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code