ΡΟΗ

12/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Σάκκαρη: «Δύσκολος ο ημιτελικός»
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη σπουδαία νίκη επί της Σοφία Κένιν και για τον ημιτελικό της Τρίτης με την Αρίνα Σαμπαλένκα


Δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενη και περήφανη γι' αυτά που έχει πετύχει έως σήμερα στο Άμπου Ντάμπι αλλά δεν παύει να βλέπει το τουρνουά ως μια καλή προετοιμασία για το Australian Open. 


Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στα ΜΜΕ μετά από τη νίκη της επί της Κένιν και σημείωσε μεταξύ άλλων: «Το να κερδίσω αυτές τις παίκτριες αυτή την εβδομάδα σημαίνει πολλά για μένα. Παίζω με παίκτριες που δεν είχα αντιμετωπίσει στο παρελθόν, όπως η Μουγκουρούθα , οπότε θα τις ξέρω καλύτερα όταν τις αντιμετωπίσω ξανά.  Σε γενικές γραμμές, παίρνω μεγάλη αυτοπεποίθηση μ' αυτό το ξεκίνημα στη χρονιά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα ταξιδέψω στην Αυστραλία έχοντας δώσει μερικούς πολύ καλούς αγώνες». 

Όσο αφορά τον ημιτελικό με την Σαμπαλένκα είπε: «Είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση τώρα. Γνωριζόμαστε πολύ καλά, έχουμε προπονηθεί αρκετές φορές μαζί. Έχει μια εκπληκτική καριέρα μέχρι τώρα και είναι  πολύ νέα. Είναι μια από τις δυνατότερες παίκτριες εκεί έξω. Την κέρδισα μια φορά και πιστεύω πως μπορώ να το ξανακάνω. Δεν λέω πως θα το κάνω, αλλά θα είναι δύσκολο ματς και για τις δυο ματς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια