ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία-Άρης: Στόχος η νίκη...για να συνεχίσει να "κρυώνει"

 


Η Λαμία υποδέχεται τον Άρη για την 14η αγωνιστική της Superleague, με τις δύο ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν... με το δεξί την νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι γηπεδούχοι ενημέρωσαν πως είχε βρεθεί μέλος θετικό στον κορονοιό, το οποίο απομονώθηκε αμέσως εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ υπενθυμίζουμε ότι βρίσκονται στην 14η θέση με δύο βαθμούς.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να παραμείνουν κοντά στην κορυφή, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την νίκη στο Δ.Γ. Αθανάσιος Διάκος. Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Σάκιτς, Κάτσε και Τζέγκο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, ο πρώτος λόγω τιμωρίας και οι υπόλοιποι λόγω τραυματισμών.

Η αποστολή της Λαμίας: Επασί, Κατσίκας, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βλάχος, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Κωστίκας.

Η αποστολή του Άρη: Μπουσέ, Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκαρσία, Γκανέα, Λόπεζ, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ροζ, Μαντσίνι, Ματίγια, Σάσα, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code