ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Λαμία: Το 6/6 θέλουν οι "Πράσινοι", με απουσίες στην "Λεωφόρο" η Λαμία


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Λαμία στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για τα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Super League. Στόχος των "Πράσινων" το 6/6, ενώ, του ΠΑΣ Λαμία να παλέψει για να φύγει από τις τελευταίες θέσης 

Παναθηναϊκός:
Οι «πράσινοι» του Λάζλο Μπόλονι μεσοβδόμαδα πήραν και την 5η διαδοχική τους νίκη έπειτα από το 2-0 απέναντι στον Βόλο και επιστρέφουν στην Λεωφόρο για το παιχνίδι με την Λαμία το απόγευμα του Σαββάτου.

Με τον Βέλεθ να εκτίει τιμωρία λόγω συμπλήρωσης του ορίου καρτών, αλλά με τους Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλο να επιστρέφουν ανακοινώθηκε η αποστολή.

Απών φυσικά και ο Γιάννης Μπουζούκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα και έκανε θεραπεία μαζί με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ατομικό έκαναν οι Σαβιέρ και Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή - από την οποία απουσιάζει και ο Χουάνκαρ λόγω της κόκκινης κάρτας που είδε στην Θεσσαλία 


ΠΑΣ Λαμία:
Με σημαντικές απώλειας, αλλά και ψυχολογία μετά τη δεύτερη φετινή της νίκη, θα παραταχθεί η Λαμία στο παιχνίδι (30/1, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία της και εν συνεχεία ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Μπα και Μαρτίνεθ που ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς με την ΑΕΛ που ακολουθεί.

Παράλληλα, τιμωρημένοι είναι οι Σκόνδρας, Μπεχαράνο, ενώ σταθερά απόντες και ανέτοιμοι παραμένουν οι Ασίγκπα, Μπάχανακ, Τσούκαλος και Χατζηστραβός. Αντίθετα, μετά από καιρό μετέχει ξανά σε αποστολή ο Βύντρα, αλλά και ο Μπουλούλης, ενώ δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Τζέιμς.

Η αποστολή των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Μαυρομμάτης, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

ΠΑΣ Λαμία: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Μπουλούλης, Πίτι, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι και Ντέλετιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code