ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Για το 4/4 οι "Πράσινοι", δύσκολο το ματς για τους Κρητικούς

 



Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.


Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός με το 1-0 επί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» μείωσε τη μεταξύ τους απόσταση στους 5 βαθμούς και πλέον ελπίζει βάσιμα σε μια θέση στην πρώτη τετράδα. Οι Πράσινοι με όπλο την άμυνα, έχουν κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα τελευταία ματς, επιχειρούν την αντεπίθεση προς την πρώτη τετράδα και απόψε διεκδικούν την τέταρτη διαδοχική νίκη τους. 

Οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού, την θέση του οποίου στην αποστολή πήρε ο Λούκας Βιγιαφάνιες, που επιστρέφει στις… επάλξεις, μετά από ένα μήνα απουσίας.

ΟΦΗ:

Το παιχνίδι δεν θα γίνει κάτω και από τις πιο ευνοϊκές συνθήκες μετά το παιχνίδι, μεσοβδόμαδα, για το Κύπελλο Ελλάδας και την ήττα από την Καλλονή, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι παίκτες με την τροφική δηλητηρίαση αλλά και οι απουσίες που συνεχίζουν να απασχολούν τον Γιώργο Σίμο. Με λίγα λόγια, ο βαθμός δυσκολίας για το ματς με τον Παναθηναϊκό παραμένει υψηλός ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες του ΟΦΗ δεν θα πρέπει να προσπαθήσουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ούτε και να παρουσιάσουν δείγματα ηττοπάθειας απέναντι στην ομάδα του Μπόλονι.


Αναλυτικά η αποστολή των δυο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης, Σουρνάκης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code