ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός: Να επιστρέψει στις νίκες στη μάχη της 2ης θέσης ο δικέφαλος, κάτι θετικό θέλουν οι φιλοξενούμενοι

 


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό, στις 17:15 στο στάδιο της Τούμπας, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Super League, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Ευαγγέλου.

Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών του Άρη και την ήττα του στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, οπότε η νίκη με τον Παναιτωλικό είναι μονόδρομος. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται από 2 ντέρμπι, στα οποία δεν πήρε καμία νίκη, παρά μόνο ένα βαθμό και την περασμένη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό ηττήθηκε με 3-0, σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ ήταν καλός αλλά στο τέλος δεν άντεξε. Τώρα για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έχει πολλές απουσίες, δεν υπολογίζονται ο κεντρικός αμυντικός Κρέσπο που έμεινε εκτός, μετά από ένα πρόβλημα που αποκόμισε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Σίντζι Καγκάβα, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Ο Μιχάι συνεχίζει την αποθεραπεία του και για άλλο ένα παιχνίδι δεν υπολογίζεται. για τον δικέφαλο του Βορρά. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Παναιτωλικό όχι με την καλύτερη ψυχολογία, αλλά σίγουρα με κίνητρο για την νίκη.

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θέλει με την σειρά της ένα θετικό αποτέλεσμα μιας και έχει να κάνει νίκη στην Super League, από την 14η αγωνιστική, στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο που επικράτησε με 2-1. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Ατρόμητο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 82 λεπτό και το ματς τελείωσε στο 1-1. Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ τώρα ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους, τραυματίες Ματσόλα και Καρασαλίδη, ενώ στην αποστολή της ομάδας από το Αγρίνιο επέστρεψε ο Μεντίνα. Ο Παναιτωλικός θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στην αναμέτρηση με το δικέφαλο του Βορρά. 

Στο κομμάτι της βαθμολογίας ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 4ος έχοντας συγκεντρώσει 36 βαθμούς. Ο Παναιτωλικός από την άλλη μεριά είναι τρίτος από το τέλος στη 12η θέση με 13 βαθμούς. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε λήξει με 1-3 υπέρ του φιλοξενούμενου ΠΑΟΚ. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντούγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Τζανακάκης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code