ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ριβάλντο: ''Μπορεί ο Μέσι να βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο για 2-3 χρόνια ακόμα''

 


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ριβάλντο, μίλησε για τον Αργεντίνο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και δήλωσε πως ακόμα και αν αποχωρήσει από την Ισπανική ομάδα, έχει τουλάχιστον 2-3 χρόνια που μπορεί να αγωνίζεται σε  κορυφαίο επίπεδο. 

Μάλιστα ο Λιονέλ Μέσι ξεκίνησε με το δεξί την νέα χρονιά και βοήθησε την Μπαρτσελόνα να κερδίσει με το εμφατικό 4-0 την Γρανάδα και να ανέβει στην 3η θέση της La Liga. Ο Βραζιλιάνος είπε μεταξύ άλλων οτι είναι άγνωστο αν ο Μέσι θα ανανεώσει με την ''Μπάρτσα''.

Τα όσα δήλωσε Ριβάλντο: ''Ο Μέσι άρχισε πολύ καλά το 2021 με εξαιρετικές εμφανίσεις, γκολ και ασίστ, όπως όλοι είδαμε. Είναι σημαντικό για εκείνον, αλλά και τον σύλλογο να παραμείνουν καλές οι σχέσεις τους, ακόμα κι αν αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Δεν γνωρίζουμε αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά τουλάχιστον τον βλέπουμε να βρίσκεται κοντά στα καλύτερά του, το οποίο αποδεικνύει πως μπορεί να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδου για τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμα.

Πρέπει να εκτιμούμε την ευχαρίστηση που μας προσφέρει με τις τρομερές εμφανίσεις του. Τέλος πάντων, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως ο Μέσι ακόμα κι αν δεν παίζει καλά, παραμένει ο καλύτερος παίκτης της Μπαρτσελόνα, το οποίο δείχνει την ποιότητα, αλλά και τη σημασία που έχει για τον σύλλογο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code