ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ - Ατρόμητος 2-2 : Όλα θα κριθούν στην ρεβάνς


Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες μετά το ισόπαλο 2-2 . 

Στο 6ο λεπτό του παιχνιδιού ο Ατρόμητος προειδοποίησε την άμυνα του ΠΑΣ, με τον Ούμπιδες να εκτελεί απευθείας κόρνερ και την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αθανασίου!  Αλλά στο 24' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σάλομον , ο Στρούγγης σκόραρε με κεφαλιά, γράφοντας το 1-0.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, .ο Χρήστος Ελευθεριάδης κέρδισε πέναλτι από τον Μουνίθ, το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-1 για τον ΠΑΣ στο 33'. Η χαρά της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους κράτησε λίγο,  αφού στο 44' ο Ατρόμητος ξαναπήρε το προβάδισμα με γκολ που έμοιαζε πολύ στο 0-1. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε το κόρνερ , από την άλλη πλευρά , εξαιρετικά για μία ακόμη φορά και ο Δημήτρης Γούτας, πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο 68' ο Ελευθεριάδης με εξαιρετικό τακουνάκι έβγαλε τον Λεό απέναντι από τον Μανδά και με εξαιρετικό αριστερό σουτ ισοφάρισε σε 2-2 για τους Γιαννιώτες  , το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code