Η Λαμία υπερασπίστηκε την έδρα της, νικώντας τον Άρη με , στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της SuperLeague.
Οι κιτρινόμαυροι έκαναν ένα... πισωγύρισμα, σε ένα ματς που δεν τους πήγε καθόλου, με πολλά νεύρα, αλλά και την κόκκινη του Σούντγκρεν στο 62'.
Ο Ματίγια ανατρέπει τον Ντέλετιτς και ο Αραμπούλι με μια αμφιλεγόμενη προσποίηση νικάει τον Μπουσέρ από την άσπρη βούλα και κάνει το 1-0. Παρότι, οι κιτρινόμαυροι, διαμαρτυρήθηκαν και ο διαιτητής αρχικά έδωσε κίτρινη στο Αραμπούλι και ακύρωσε την προσπάθειά του, το γκολ μέτρησε κανονικά.
Ο Αραμπούλι απείλησε και προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων στο 13' χωρίς επιτυχία, κάτι που όμως κατάφερε τέσσερα λεπτά αργότερα με ψαλιδάκι, κάνοντας το 2-0.
Τα πράγματα για τους κιτρινόμαυρους έγιναν δύσκολα, οι οποίοι απείλησαν και προσπάθησαν να μειώσουν, με πιο χαρακτηριστικό του σουτ του Γκάμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+1'),
Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άλλαξε το σκορ, παρότι οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ. Στο 63' ο Σούντγκρεν δέχθηκε κόκκινη κάρτα, κάνοντας μια απαράδεκτη κίνηση, αφού έσπρωξε με δύναμη ένα ball boy.. Στο 83΄' ο Μαντσίνι έκλεψε την μπάλα και σούταρε, αλλά δεν κατάφερε να μειώσει, όπως και με το δυνατό σουτ του Σάσα στο 90'.
0 Σχόλια