ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 0-0: «Χαμένοι» στην βροχή

 


Ο Άρης ήρθε ισόπαλος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague. Οι κιτρινόμαυροι εμφανώς ήταν ανώτεροι σε όλο το χρονικό διάστημα του παιχνιδιού, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν το γκολ που θα τους έδινε την πολυπόθητη νίκη.

Στο 3' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με Σάσα και Μαντσίνι, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με την μπάλα να πηγαίνει κόρνερ. Στο 12' το σουτ του Γκανέα μετά το φάουλ του Γκάμα ήταν αρκετά καλό αλλά έφυγε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι κιτρινόμαυροι έχασαν διπλή ευκαιρία.

Στο 33' ο Σίλβα έκανε σέντρα, την οποία έβγαλε ο Χουτεσιώτης, αλλά ο Μαντσίνι σε κενή εστία έβαλε γκολ, το οποίο δεν μέτρησε, αφού μετά από ένδειξη του VAR έγινε φάουλ του Μάνο στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης πίεσε έκανε ευκαιρίες με τον Μαντσίνι στο 57' αλλά και με τον Σάσα, αλλά δεν κατόρθωσε να βάλει το πολυπόθητο γκολ, που θα του έδινε την νίκη.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος Άκης): Μπουσέ, Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Γκάνεα, Τζέγκο, Λούκας Σάσα, Μαντσίνι, Γκάμα, Σίλβα και Μάνος.


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Σάλιακας, Σιόντης, Ντομίνγκες, Καρτάλας, Μπρένερ, Παμλίδης και Κριζμάν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code