ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εύκολο πέρασμα της PSV Αϊντχόφεν από το Βάαλβαϊκ επικρατώντας με 4-1 της ομώνυμης ομάδας

 


Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο σακούλι της η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ στη μάχη που δίνει για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος , αφού δίχως να αντιμετωπίσει πρόβλημα , πήρε τη νίκη έχοντας πρωταγωνιστές αρκετούς παίκτες της.

Η Βάαλβαϊκ ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι , αλλά η αναγκαστική αλλαγή του Όλα Τζον νωρίς στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού , ενός από τους καλύτερους παίκτες της , την οδήγησε σε παθητικό παιχνίδι δίχως να μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Η Αϊντχόφεν πήρε το προβάδισμα στο 11ο λεπτό με τον Μάριο Γκέτσε να κλέβει τη μπάλα από τη λάθος πάσα του αμυντικό των γηπεδούχων , Ahmed Touba πριν τροφοδοτήσει τον Κόντι Γκάκπο , ο οποίος με άριστο πλασέ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης. Στη συνέχεια , η PSV διπλασίασε το προβάδισμά της τρία λεπτά αργότερα, με τον Μοχάμεντ Ιχατερέν να σκοράρει με όμορφο αριστερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο , οι παίκτες του Σμίντ έριξαν τον ρυθμό μέχρι να φτάσουμε στο 71ο λεπτό , όπου ο αρχηγός της Αϊντχόφερ , Ντάμφρις εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ. Οι γηπεδούχοι , το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να μειώσουν με τον Φιν Στοκέρς στο 85ο λεπτό με τον Μαντουεκέ όμως να σκοράρει εκ νέου για τη PSV στο 95ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα.

Με τη νίκη αυτή , η Αϊντχόφεν ανέβηκε στη κορυφή της βαθμολογίας με 30 βαθμούς όπου συγκατοικεί με τον Άγιαξ που έχει έναν αγώνα λιγότερο (παίζει σήμερα εκτός έδρας με τη Ντεν Χαγκ). Από την πλευρά της , η Βάαλβαϊκ παρέμεινε στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς σε 13 αγώνες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code