ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πολύ κοντά στην αποχώρηση απο την Μάντσεστερ ο Πογκμπά



 Όλο και πιο κοντά  στην αποχώρηση και ολοκλήρωση της καριέρας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκετε ο Πόλ Πογκμπά. Σύμφωνα με σημερινά (10/12) ρεπορτάζ απο την Αγγλία, ο Γάλλος σταρ είχε συνάντηση με τον Σόλσκιέρ ύστερα απο τις πρόσφατες δηλώσεις του μάνατζερ του Πογκμπά ώστε να συζητήσουν το μέλλον του στους Κόκκινους Διαβόλους.

Έπειτα απο τις εκρηκτικές δηλώσεις του Μίνο Ραϊόλα, περί αποχώρησης του Πογκμπά απο το Μάντσεστερ, ο Νορβηγός προπονητής συναντήθηκε με τον ίδιος τον Γάλλο μέσο ώστε να συζητήσουν το μέλλον του και για να δει και ο ίδιος κατά πόσο είχαν ισχύ αυτές οι δηλώσεις.

Σύμφωνα με την Daily Mail έπειτα απο τον διάλογο που είχανε οι 2 άνδρες καταλήξανε ότι η θητεία του Πογκμπά στην Αγγλία είχε φτάσει στο τέλος της, με τον Γάλλο μέσο να θέλει να αποχωρήσει όσο πιο σύντομα γίνεται απο τους Κόκκινους Διαβόλους, και τις Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκονται στην γωνία για την απόκτηση του. Μάλιστα η Γηραιά Κυρία φαίνεται να έχει ήδη μια πρόταση στα σκαριά για να φέρει πίσω στο Τορίνο τον Γάλλο μέσο, και πρόκειται να προτείνει την ανταλλαγή του με τον Ντιμπαλά ώστε να καταφέρει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code