ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανοιχτός σε ρόλο στην Ουτρέχτη ο Σνάιντερ



Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ δήλωσε ανοιχτά πως θα ήθελε να δουλέψει στην Ουτρέχτη μαζί με τον Μαρκ φαν Μπόμελ.


Ο Ρεν Χέικ έχει αναλάβει ως υπηρεσιακός προπονητής την Ουτρέχτη και φαίνεται πως θα είναι αυτός που θα ολοκληρώσει την σεζόν.Ωστόσο,ο Μαρκ φαν Μπόμελ ακούγεται έντονα ως υποψήφιος για την θέση,ενώ και το όνομα του Γουέσλεϊ Σνάιντερ έχει πέσει στο τραπέζι για την θέση του βοηθού προπονητή.

Μιλώντας στο NOS,ο Σνάιντερ δήλωσε: Η Ουτρέχτη μπορεί πάντα να με καλέσει.Είναι ένας μεγάλος σύλλογος,με μεγάλες φιλοδοξίες και παραμένει πάντα η πόλη μου.Αλλά επίσης ξέρω πως είμαι εγώ.Όταν αναλαμβάνω κάτι,θέλω να έχω κάτι να πω.Δεν θα πρέπει να νιώθω σαν η πέμπτη ρόδα σε ένα αμάξι.

Ο Σνάιντερ ασχολείται με την απόκτηση πτυχίου προπονητικής αυτή τη στιγμή και δεν μπορεί να είναι πρώτος προπονητής σε κάποια ομάδα,ωστόσο είναι πρόθυμος να δουλέψει με τον Μαρκ φαν Μπόμελ.

Σχετικά με αυτό ανέφερε: Γνωρίζω τον Μαρκ περίπου τη μισή ζωή μου και πάντα δούλευα υπέροχα μαζί του.Ας το θέσω αλλίως,εάν μας καλέσουν και τους δύο από την Ουτρέχτη,σε κάθε περίπτωση θα είμαι θετικός.

Τέλος,για τον Ρεν Χέικ είπε: Είναι μία ιδιαίτερη κατάσταση.Σύγκρινε το με έναν σκηνοθέτη που κάνει το ντεμπούτο του και πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του μεγάλου αφεντικού μετά από χρόνια.Πάντως αυτό που βλέπω είναι πως όλοι είναι χαρούμενοι που ο προηγούμενος προπονητής αποχώρησε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code