ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Να εξασφαλίσει την πρωτιά η Γρανάδα, την τρίτη θέση ο ΠΑΟΚ

 


Ο ΠΑΟΚ. αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του 5ου ομίλου για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, Στο Στάδιο της Τούμπας, στις 19:55. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, εκτός από το να διατηρηθεί στην τρίτη θέση του ομίλου και να μην τερματίσει τελευταία. Από την άλλη οι Ισπανοί, θέλουν την νίκη για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στον όμιλο ενόψει και της συνέχειας της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ, την προηγουμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από την Ομόνοια στην Κύπρο, αλλά και τον αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης και πλέον κοιτάει μόνο, τα του πρωταθλήματος. Στις εγχώριες διοργανώσεις ο Γκαρσία, τα πάει εξαιρετικά, καθώς κατάφερε να πάρει ακόμα μια νίκη, επί του Αστέρα Τρίπολης, με 2-0 που τον δυσκόλεψε αρκετά. Ο ΠΑΟΚ, στο κομμάτι των πουσιών, δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με την Γρανάδα, τον τραυματία, Μιχάι, τον Δημήτρη Γιαννούλη που είναι τιμωρημένος γατί συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, αλλά και τον Αντρέ Βιεϊρίνια, που ακολούθησε Ατομικό πρόγραμμα. Εκτός αποστολής έμεινε και Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος έκανε θεραπεία. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ουρουγουανός τεχνικός, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας, τον νεαρό Γιάννη Κωνσταντέλια. 

Οι Ισπανοί από την άλλη βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στους 32΄ του Europa League και θέλουν να διατηρηθούν στην πρώτη θέση, αφήνοντας την Αϊντχόφεν στη δεύτερη. Μάλιστα από τους Ολλανδούς έχασε την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Μαρτίνες, με 1-0 και τους είδε να πλησιάζουν στον 1 βαθμό. Στο πρωτάθλημα η Γρανάδα, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της με αντίπαλο την Ουέσκα, και πήρε τον 1 βαθμό σε ένα γεμάτο ματς που τελείωσε 3-3. Η Γρανάδα ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με 23 ποδοσφαιριστές, στην αποστολή και συνολικά 6 απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες, Βίκο, Αζίζ, Ντίαζ, Βαγέχο, Μοντόρο και Λοθάνο. Κατά τα άλλα η ομάδα του Μαρτίνες αναμένεται να παίξει με βασικούς ποδοσφαιριστές στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Στο κομμάτι της βαθμολογίας, ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ, είναι 3 στη βαθμολογία, έχοντας 5 βαθμούς και το μόνο που ίσως του δίνει κίνητρο, είναι η τρίτη θέση και να τελειώσει τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του με ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη η Γρανάδα, θέλει να τερματίσει πρώτη στον όμιλο στον οποίο έχει μαζέψει 10 βαθμούς. Στο μεταξύ του παιχνίδι, στον πρώτο γύρο, το σκορ είχε μείνει στο 0-0.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης ,Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Λύρατζης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Νινούα, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας.

Η αποστολή της Γρανάδα: Ρουί Σίλβα, Φολκιέ, Νεουέν, Γκοναλόν, Μίγια, Γερμάν, Σουάρεθ, Ετέκι, Σόλντερ, Πουέρτας, Ματσίς, Ααρόν, Νέβα, Ερέρα, Ντομίνγκος, Μολίνα, Κένεντι, Σόρο, Αράντα, Ίσμα Ρουίζ, Πέπε, Τορέντε και Αρνάου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code