ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην Ρέντ Μπουλ ο Σέρχιο Πέρεζ



Μία ακόμα αλλαγή οδηγών μας επιφύλασσε το 2020 πριν τελειώσει η χρονιά. Η τελευταία μεγάλη κίνηση είναι αυτή του Σέρχιο Πέρεζ, όπου ο Μεξικανός θα αντικαταστήσει τον Άλεξ Αλμπόν και θα είναι πλέον στην ίδια ομάδα με τον Μαξ Φερστάπεν στην Ρέντ Μπουλ απο την νέα χρονιά. 

Έχοντας χάσει την θέση του βασικού οδηγού στην Άστον Μάρτιν απο τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο Πέρεζ έμοιαζε ότι θα περάσει το 2021 εκτός αγώνων. Αλλά η Ρέντ Μπουλ επέλεξε να επιστρατεύσει τις υπηρεσίες τις υπηρεσίες του 30χρονου με συμβόλαιο 1 έτους. Ο Πέρεζ και ο Βερστάπεν έχουν βρεθεί συνολικά 52 φορές στο βάθρο και έχουν συνολικά 11 νίκες.ίκες

«Ο Άλεξ είναι πολύτιμο μέλος της ομάδας και σκεφτήκαμε πολύ σκληρά για να πάρουμε αυτήν την απόφαση», δήλωσε ο Κρίστιαν Χόρνερ και συνέχισε. «Αφού αφιερώσαμε χρόνο για να αξιολογήσουμε όλα τα σχετικά δεδομένα και τις επιδόσεις του, αποφασίσαμε ότι ο Πέρεζ είναι ο σωστός οδηγός για να συνεργαστεί με τον Μαξ για το 2021 και ανυπομονώ να τον καλωσορίσω στην Ρέντ Μπουλ.

"Ο Άλεξ θα συνεχίσει να είναι σημαντικό μέρος της ομάδας μας ως Οδηγός Δοκιμών με βασικό μας επίκεντρο την ανάπτυξη του το 2022 και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τη σκληρή δουλειά και τη συμβολή του."

Ο Περέζ έχει αποδειχθεί ένας από τους ταχύτερους και πιο συνεπούς οδηγούς της F1 κατά τη διάρκεια των 10 χρόνων του στα Grand Prix αγώνων, καταλαμβάνοντας 10 φορές θέση στο βάθρο και μία νίκη.

"Η ευκαιρία να αγωνιστώ για μια πρωταγωνίστρια ομάδα είναι κάτι που ελπίζω από τότε που μπήκα στη F1", δήλωσε ο Μεξικανός, "και θα είναι μια περήφανη στιγμή να αγωνιστώ με τα χρώματα της Ρέντ Μπουλ.

Ως πρώην οδηγός της ακαδημίας της Ferrari, η καριέρα του Πέρεζ τον πήρε από το Sauber στη McLaren στο Force India / Racing Point καθώς και σε 191 εκκινήσεις. Η τέταρτη θέση που κέρδισε στη φετινή βαθμολογία των οδηγών αποτελούσε την καλύτερη κατάταξή του παρόλο που έχασε 2 αγώνες λόγο Covid-19.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code