ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χαντάνοβιτς: «Πρόκριση με νίκη σε ένα μόνο ματς δεν γίνεται»



Εξαλλος ήταν ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς, μετά πορεία της Ίντερ στο Champions League


Ο Σλοβένος γκολκίπερ της Ίντερ, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το τέλος του αγώνα με την Σαχτάρ, τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League, από τη στιγμή που κατάφερε να πάρει μόνο μία νίκη σε έξι παιχνίδια στον όμιλο.

«Ήταν ένα ισορροπημένο γκρουπ, νομίζω πως χάσαμε την πρόκριση στο ματς του Κιέβου. Σίγουρα θα έπρεπε να τα πάμε καλύτερα, αλλά δεν υπάρχει χρόνια για δάκρυα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ιταλικό πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Φάνηκε πως η Ίντερ δεν είναι ακόμα έτοιμη για το Champions League. Αυτό φαίνεται και από τους βαθμούς. Είχαμε μόλις μία νίκη σε έξι ματς. Γίνεται να προκριθείς έτσι; Δεν αξίζαμε να προκριθούμε και δίκαια μείναμε εκτός.

Έπρεπε να σκοράρουμε σήμερα και δεν το κάναμε. Πίστευα όμως πως η Σαχτάρ θα κυνηγήσει το κάτι παραπάνω. Ωστόσο, ήταν ικανοποιημένη και με την ισοπαλία και την τρίτη θέση. Ξέρουμε πως αφήνει μια πικρή γεύση ο αποκλεισμός μου, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει. Βλέπουμε το ματς που έρχεται στην Serie A, μόνο αυτό».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code