Η Τσμίκο Μινσκ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Λευκορώσου Σέντερ Αρτσιόμ Παραχούσκι, ο οποίος μάλιστα αγωνίζεται για πρώτη φορά σε ομάδα της χώρας του.
Ο υψηλόσωμος Λευκορώσος, στην καριέρα του έχει φορέσει τις φανέλες των, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Νίζνι Νόβγκοροντ, Ούνιξ Καζάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρίτας και Παρτίζαν.
Πέρυσι, ο 33χρονος ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Γαλλία και την Στρασμπούρ, με την οποία πρόλαβε να αγωνιστεί σε 6 ματς, έχοντας κατά μέσο όρο 5,8 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.
Μάλιστα η ομάδα από τη Λευκορωσία θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την ΑΕΚ, καθώς οι 2 ομάδες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο στο Basketball Champions League.
Арцём Парахоўскі далучыўся да «Цмокі-Мінск»!
— Tsmoki-Minsk (@TsmokiMinsk) December 4, 2020
Цэнтравы зборнай Беларусі павінен узмацніць каманду на групавым этапе Лігі Чэмпіёнаў. pic.twitter.com/u7rZY0oSs3
0 Σχόλια