ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Να αντιστρέψει το κλίμα η ΑΕΚ

 


Οι ''κιτρινόμαυροι'' αντιμετωπίζουν σήμερα στις 22.00 την Λέστερ, στην Αγγλία, για την τελευταία αγωνιστική του Europa Leauge  και καλείται να δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο ...για να αντιστρέψει το κλίμα. Βασικός ο νεαρός Μιτάι.

Μπορεί η Ένωση να είναι βαθμολογικά αδιάφορη  όμως καλείται να δείξει ποδοσφαιρική λογική και πλάνο στο παιχνίδι για να αποδείξει ότι είναι ακόμα ομάδα. Ένα θετικό αποτέλεσμα και ψυχολογική τόνωση θα δώσει αλλά και στο ranking της UEFA, θα βοηθήσει.

Ο Μάσσιμο Καρέρα θα στερηθεί τις υποχρεώσεις των Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες, Ινσούα , ενώ εκτός είναι και ο Λιβάγια.

Με δεδομένες τις απουσίες η ΑΕΚ θα επιστρέψει στο 3-5-2. Τσιντώντας κάτω από τα δοκάρια , Νεντελτσιάρου ,Σβάρνας και Χνιντ η τριάδα στην άμυνα. Δεξιά ο Βασιλαντωνόπουλος, αριστερά ο νεαρός Μιτάι .Σιμόες, Σάκχοφ στο άξονα με τον Μάνταλο λίγο πιο μπροστά τους , ενώ το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελείται από τους Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα , ενώ φανέλα βασικού προβάρει και ο Αλμπάνης .

Από την άλλη η Λέστερ ,μετά την ήττα από τη Ζόρια , δεν θέλει να κάνει δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα . Ο Ρότζερς αναμένεται να ξεκινήσει τους : Σμάιχελ, Φοφανά, Μόργκαν, Φουκς, Μεντί, Ουντέρ, Τζάστιν, Μπαρνς, Μάντισον, Ολμπράιτον και Βάρντι. 

Eκτός για την Βρετανική ομάδα είναι η Περέιρα , Σογιουντσού και Καστάν

 Αποστολή ΑΕΚ:  Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code